Esteu aquí

Formacions per a famílies en temes de benestar i salut

Comencen aquest dilluns amb una xerrada sobre l'acompanyament en positiu durant l'adolescència

Fomentar l'autoestima de les nostres filles i fills, sessió feta el curs passat a l'Institut Salvador Dalí

dilluns, 2 desembre, 2019 - 08:15

El departament municipal de Salut Pública i Consum, en col·laboració amb #Pratfamílies, comença avui dilluns, a les 17.30 h, les formacions per a famílies dins dels l'àmbits d'Educació per a la Salut i Educació per al Consum. Aquesta primera formació és una xerrada per a famílies amb estudiants de secundària sobre l'acompanyament en positiu durant l'adolescència. Més endavant hi haurà una xerrada sobre el benestar digital d'infants i adolescents, el proper 27 d'abril, a les 17.30 h,  també a l'Institut Salvador Dalí. Les dues intervencions venen motivades per la sol·licitud de l'AMPA de l'Institut Salvador Dalí amb el suport i la complicitat de la direcció del centre, però està oberta a totes les famílies del Prat (amb entrada lliure, no cal la inscripció).

Educació primària

La programació continuarà el proper 14 de febrer a les 15 h, amb una sessió de com Afrontar l'ansietat en situacions difícils, que es farà a l'Escola Jacint Verdaguer, a instàncies de l'AFA de l'escola, aquest cop orientada a famíiles amb infants que cursen educació primària, tot i que és oberta a tothom.

Les sol·licituds de les famílies sobre formació en RCP i primers auxilis han experimentat un gran ascens aquest curs. Tota la informació de les diverses convocatòries es publicarà a elprat.cat/salut

Totes les activitats de formació que s'adrecen a famílies són un reflex de tots els continguts que infants, adolescents i joves reben a dins dels centres en horari escolar. Tota la informació es pot consultar al catàleg El Prat Educa 2019-2019. Dins del catàleg hi ha apartats específics d'Educació per a la Salut i Educació per al Consum. Les entitats i diversos col·lectius poden demanar les formacions que els interessin (alimentació i nutrició, consum, benestar emocional, sexualitats i afectivitat, prevenció d'addicions, activitat física, etc. etc.). Per fer la sol·licitud corresponent només cal adreçar-se a salut@elprat.cat, on també s'ofereix assessorament i orientació sobre quines formacions sobre hàbits saludables us poden interessar en cada cas.

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dijous, 29 juliol, 2021 - 15:45

El Departament d'Educació incrementa en 4.215 les places d'FP de grau mitjà per donar resposta a l'augment excepcional de la demanda

D’aquestes, 60 places van destinades al Cicle de Grau mitjà de Cures...