Esteu aquí

Fem cultura a la Palmira

Molt bona acollida a l'oferta dels cursos i tallers la mateixa tarda en què s'obren les inscripcions a la ciutadania.

dimarts, 25 gener, 2022 - 11:45

Feia molt de temps que a la Palmira no es respirava l'ambient viscut ahir a la tarda.

A les 16:30 h es van obrir les inscripcions als cursos i tallers previstos per aquest 2022. Persones de totes les edats es van apropar als taulells habilitats per les inscripcions, destacant la presència del col·lectiu de gent gran del barri.

De les 16.30 a 19 h es van registrar més de 150 inscripcions a propostes de l'oferta formativa i a activitats de gent gran del centre. Alguns dels tallers es van esgotar en qüestió de minuts, però de molts encara hi queden places.

A quins tallers em puc apuntar a la Palmira?

Aquest  2022 la Palmira fa una aposta clara: perdre la por a la ciència. És per això que pots unir-te a propostes com un taller de literatura i ciència a que es proposa un repte, unir la ciència i la literatura i veure com aquestes dues disciplines s’han arribat a creuar al llarg de la història. També s’ofereix un cinefòrum científic centrat en el concepte de “La fi del món” que inclou subscripció gratuïta a Filmin. Per a les persones interessades en aprendre ciència en família, podran dedicar els dissabtes al matí a fer experiments científics al taller “Laboratori d’estar per casa”.

A més el centre continua apostant per l'àmbit digital amb un taller d'escriptura creativa per a dones vinculat al projecte Wikidones.

D'altra banda, la gastronomia continua sent un dels puntals del centre. En aquest curs s'obriran propostes per compartir receptes com "La cuina d'ahir i d'avui" o l'espai no mixta "Cuinem juntes?"

Podeu consultar tota la programació cultural del Centre Cívic Palmira Domènech fent clic al següent enllaç.


Com em puc inscriure?

Per apuntar-vos a qualsevol dels tallers que ofereix el centre és tan fàcil com apropar-vos de manera presencial  a qualsevol d'aquests centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaCèntric Espai CulturalLa Capsa i L'Escola d'Arts en Viu.

També podeu trucar directamente a la Palmira al 93 479 45 35, enviar un correu electrònic a ccpalmiradomenech@elprat.cat o inscriure-us per Internet a través d'aquest enllaç.

 

Vull saber-ne més!

Si voleu aprofundir en l'oferta de cursos i tallers del 2022 a la Palmira us convidem a sentir aquesta entrevista de l'espai Planeta Prat on tots els centres culturals van poder presentar les seves propostes.

I pels qui no vau poder venir el dilluns 24, us deixem amb un petit vídeo de com es va viure la tarda d'inici de les inscripcions al centre.

Compartir

Noticies relacionades

centric_connexions_2023_cloenda

dimecres, 29 març, 2023 - 15:30

Punt i final a una nova edició de Connexions

El Cèntric acull la cloenda del projecte en un acte que ha reunit alumnat,...

dimecres, 29 març, 2023 - 12:30

Plantant comunitat amb el veïnat i les entitats del barri Sant Jordi-Ribera Baixa

Alumnat de l'IFE de Les Salines i persones voluntàries del Ribera i de la...

dimecres, 29 març, 2023 - 10:00

Les Orquestres de corda celebren el seu concert de primavera

Dilluns 27 de març van actuar al Cèntric totes les orquestres de corda de L...