Esteu aquí

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres activitats organitzades en el marc de la campanya d’alimentació sostenible que ha posat en marxa l’Ajuntament.

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

La primera espigolada popular de l’any, promoguda per l'Ajuntament, ha estat un èxit. I és que un total de 18 persones s’han animat a donar una segona oportunitat a fruites i verdures que no són atractives per a les botigues però que sí conserven les seves propietats i essència. Es van recuperar més de mil quilos de poma i, una part d’aquestes, es van donar al nou projecte de La Botiga.

Aquesta activitat forma part del cicle de l’Alimentació Sostenible i es preveuen més espigolades durant els propers mesos. Tot el que es recuperi anirà destinat a entitats socials i sense ànim de lucre.  Poden visitar la pàgina web elprat.cat/alimentaciosostenible, on es pot consultar la resta d’agenda així com els consells bàsics per adoptar hàbits més saludables i sostenibles a l’hora de menjar.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 7 desembre, 2022 - 09:15

La comunitat d'energia de la ciutat dona els seus primers passos

L'objectiu de la societat és oferir energia neta, social i comunitària i...

dilluns, 5 desembre, 2022 - 15:30

Gairebé 70.000 persones visiten la 49a Fira Avícola, que recupera les xifres pre-pandèmia

L’esdeveniment ha recuperat la xifra de visitants d’edicions prèvies a la...

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre