Esteu aquí

En marxa les activitats del segon semestre de l’Aula de Salut

dijous, 28 setembre, 2023 - 08:30

Com es habitual després de l’estiu a la nostra ciutat, l’Aula de Salut engega la seva proposta d’activitats per a la segona part de l’any.
 
En aquesta segona edició de l’any, la programació segueix sumant sinèrgies amb els projectes dels diferents equipaments cívics i també compta amb el suport de les entitats pratenques. A més, es manté la col·laboració amb l'Hospital de Bellvitge que continuarà oferint la participació de professionals de la medicina de primera línia per a les activitats de sensibilització i formació.
 

Programa d’activitats

Per començar, el dijous 5 d'octubre, a les 18:30 h, a la Cooperativa Obrera de Viviendas (COV), hi haurà la xerrada Demències, diagnosi i tractaments, amb Jordi Gascón Bayarri, especialista en neurologia de l'Hospital de Bellvitge (HUB).

Aquesta proposta ha estat organitzada per l'AFA Baix Llobregat i la COV, dins del cicle Dia Mundial de l'Alzheimer 2023.

El dilluns 9 d'octubre, a les 19 h, el centre cívic Palmira Domènech acollirà l’activitat “Els microplàstics: del mar al nostre organisme?”. Serà a càrrec de l’Anna Sánchez Vidal, llicenciada en Ciències Ambientals  i doctora en Ciències del Mar.

Aquesta proposta s'emmarca en el cicle d'activitats sobre els oceans organitzat pel centre cívic.

Per últim, el dimarts 19 de desembre, a les 18:30 h, al centre cívic Jardins de la Pau, es durà a terme un taller de reflexió i de debat anomenat “Relats alternatius durant les festes”. El conduirà l’Ester Angelats, de la cooperativa Eines, especialitzada en educació emocional i malestars, pantalles i xarxes socials. 

Totes les propostes són d’entrada lliure i gratuïta fins a omplir l'aforament. Més informació al web de l’Aula de Salut.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 4 març, 2024 - 15:00

Obertes les inscripcions al taller de narrativa sobre sentiments i emocions, en el marc del Premi literari Delta

El durà a terme l’escriptora i professora de l’Escola d’Escriptura de l...

dilluns, 4 març, 2024 - 15:00

Obertes les inscripcions al taller de narrativa sobre sentiments i emocions, en el marc del Premi literari Delta

El durà a terme l’escriptora i professora de l’Escola d’Escriptura de l...

dilluns, 4 març, 2024 - 13:00

Entitats i persones voluntàries reben el reconeixement de la ciutat per la 23a edició Pessebre Vivent

Aquest tradicional acte vol posar en valor les sinergies de treball i les...