Esteu aquí

Els hàbits saludables, protagonistes de la 6a Festa de la Salut i de l'Activitat Física

El passat 22 d'abril, es va commemorar la jornada anual al voltant del Dia Mundial de la Salut i Dia Mundial de l'Activitat Física, amb un òptim funcionament i gran afluència de públic

dimecres, 26 abril, 2023 - 08:15

El passat dissabte, es va commemorar la tradicional Festa de la Salut i de l'Activitat Física que enguany celebra la sisena edició. Com ja era habitual, es va organitzar al voltant dels hàbits saludables que ajuden a gaudir d'una salut òptima en totes les etapes de la vida. Afegint-hi temàtiques com ara el Consum i el Benestar animal, entre d'altres.

Carpes temàtiques

Carpes diverses, gestionades per les administracions i per les entitats i col·lectius del Prat, portaven mesos treballant per oferir a la ciutadania activitats lúdiques i divertides "amb missatge" saludable. El públic infantil i familiar sempre ha estat molt participatiu, gaudint dels diferents tallers i la gimcana. I, cada cop més, joves i adolescents han guanyat un espai protagonista dins de la Festa.

El fullet de la 6a Festa el podeu descarregar en aquest enllaç

Donació de sang

La donació de sang, durant l'esdeveniment, va ser tot un èxit.  35 persones van donar sang i plasma, aconseguint que 105 persones es puguin beneficiar.

Activitat física

L'activitat física va tenir, també, molt d'èxit. Les activitats dirigides i els màsters de cicle estaven plens en totes les sessions organitzades. Ara només queda gaudir de les fotos i el vídeo de elprattv. I fins l'any vinent!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia de la Prescripció Social amb un acte al Cèntric

L’acte comptarà amb testimonis de la comunitat i la participació de...
Dia Internacional de les Dones

dijous, 29 febrer, 2024 - 22:00

L'Ajuntament se suma a la declaració del Consell de Dones del Prat amb motiu del 8-M

El text, que ha rebut el suport del plenari municipal, reivindica la...

dijous, 29 febrer, 2024 - 09:00

Teixit En Femení per celebrar i reivindicar el 8 de març al Ribera

Al Centre Cívic s'ofereix una programació especial en el context del Dia...