Esteu aquí

Els equipaments municipals es formaran per atendre adequadament les persones amb diversitat funcional

dissabte, 30 gener, 2021 - 12:00

Amb l’objectiu de fer del Prat una ciutat cada cop més accessible per a tota la seva ciutadania, el Programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional dels Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig ha preparat una campanya de formació orientada a millorar l’atenció a les persones amb diversitat funcional als equipaments municipals.

L'objectiu d'aquesta formació és incidir en els detalls que poden marcar la diferència d’una atenció adequada i accessible, i dotar als treballadors i treballadores d’aquests equipaments d'unes pautes mínimes a tenir en compte a l'hora d'atendre les persones amb diversitat funcional.

Les sessions de formació les duran a terme l’equip tècnic del Programa de les Persones amb Diversitat Funcional i estaran dirigides a tot el personal municipal que realitza atenció directa al públic.

Podeu consultar tota la informació a l’espai web d’aquest projecte.

Aquest projecte complementa la iniciativa sorgida a la primera edició dels pressupostos participatius, en la qual es va proposar millorar l'accessibilitat dels taulells d'atenció al públic en equipaments municipals.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...