Esteu aquí

Els equipaments i serveis municipals presencials seguiran tancats com a mínim fins el 26 d’abril per combatre el coronavirus

L’administració municipal continuarà fent teletreball i l’atenció ciutadana es continua prestant de forma telemàtica a través del 93 379 00 50

OIAC

Una treballadora municipal atèn telefonicament la ciutadania a l'OIAC.

diumenge, 12 abril, 2020 - 14:15

Els equipaments i l’atenció presencial dels serveis municipals seguiran tancats com a mínim fins el proper 26 d’abril, la data fins la qual s’ha prorrogat l’estat d’alarma a tot l’Estat. Així ho ha decretat l’alcalde, Lluís Mijoler, atenent «que resulta absolutament necessari mantenir el conjunt de mesures establertes» per aturar la pandèmia del coronavirus CoV-SARS-19. Els serveis municipals continuen atenent la ciutadania de forma telemàtica, i tots els detalls es poden consultar al web #AlPratEnsCuidem.

L’atenció es canalitza principalment a través del telèfon de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, el 93 379 00 50, que pot derivar les consultes a les àrees corresponents.

D’aquesta manera, continuen atenen a la ciutadania de forma telemàtica serveis essencials com els d’Acció Social (que a més ha habilitat un número de whatsapp, el 63830526, per atendre casos de persones en situació de vulnerabilitat), de Ciutadania, o els serveis de suport a les dones en risc de patir violència masclista (que també segueixen comptant amb la línia específica 900 900 120). Tots els detalls sobre el funcionament telemàtic de l’administració, els podeu consultar en aquest enllaç.

L’alcalde agraeix la col·laboració del personal municipal per mantenir en marxa l’administració gràcies al teletreball

Així mateix, l’alcalde també ha dictat una pròrroga del funcionament de l’administració municipal mitjançant el teletreball de la plantilla. Ho ha fet en un decret en què recorda que el fet que l’administració municipal segueixi treballant malgrat les condicions de confinament «requereix la implicació de tot el personal municipal al qual es demana i agraeix la seva col·laboració».

El batlle prorroga així la mesura presa el passat 12 de març, ja abans de l’activació de l’estat d’alarma per part del govern central. Aquell dia, anticipant-se a les mesures de confinament decretades més tard a tot l’Estat, l’Ajuntament va tancar els equipaments municipals i va suspendre totes les activitats municipals programades i autoritzades (de lleure, culturals, esportives i similars), així com totes les activitats formatives en els esmentats equipaments, per un període de quinze dies naturals. Ara, atesa la situació de crisi i la pròrroga de l’estat d’alarma a tot l’Estat, l’alcalde ha decretat una nova pròrroga, com a mínim fins el 26 d’abril. Aquesta és la segona pròrroga d’aquestes mesures.

Consulteu aquí els decrets de l'alcalde prorrogant les mesures contra el coronavirus a l'administració municipal

Decret de l'alcalde prorrogant el tancament dels equipaments municipals (pdf - 271167 bytes)

Decret de l'alcalde prorrogant les mesures de teletreball a l'administració municipal (pdf - 271231 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:15

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes...

divendres, 1 octubre, 2021 - 09:00

L'Hospital de Bellvitge amplia l'horari de visites en àrees no covid

Els pacients no ingressats per covid podran rebre visites d’un acompanyant...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 12:30

Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Un total de 24 persones residents que ja havien rebut la pauta convencional...