Esteu aquí

Els cursos d’escriptura i lectura del Cèntric s’adapten al context actual

Seguint les mesures sanitàries, l’equipament manté els seus espais de formació en format virtual

Curs_microrelats

dijous, 19 novembre, 2020 - 10:45

El Cèntric Espai Cultural ha adaptat els seus espais de formació al context actual. És el cas dels cursos d’escriptura i lectura, els quals s’estan mantenint aquestes setmanes en format virtual, amb l’objectiu de què no es veiessin interromputs en la meitat del seu recorregut. L'equipamente ha facilitat als participants el suport i assessorament tècnic necessari.

Propostes formatives de lectura i escriptura

Amb la lectura com un dels seus principals eixos temàtics, el Cèntric ofereix, de la mà de la Biblioteca Antonio Martín, propostes formatives per fomentar i aprofundir en el plaer de la lectura i l’escriptura.

En aquesta línia, l’equipament acull aquest trimestre un curs d’escriptura creativa per conèixer les tècniques i les figures clau de la creació literària, amb l’objectiu d’adquirir nocions bàsiques per escriure històries emocionants i originals en poques paraules. Un altre dels cursos que ofereix el centre aquestes setmanes convida l’alumnat a submergir-se en la lectura del Quixot, tot analitzant i desgranant alguns episodis de la cèlebre obra de Miguel de Cervantes.

Tots dos cursos, que ja es troben en la seva recta final, han pogut continuar aquestes darreres setmanes adaptant-se al format en línia.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 27 novembre, 2020 - 11:45

Uns cursos de tardor diferents a la Palmira

Arriba el dimarts a la tarda, la Marta encén l'ordinador de l'aula 1 i la Gemma deixa preparats tots els ingredients a la cuina. Encara queden alguns paquets de farina que la M...

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:30

Memorables: on la paraula fa història

Alumnat i Arxiu recuperen la història oral de la indumentària del Prat

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:15

El Teatre L'Artesà torna amb la seva programació escènica

A partir d'ahir dijous 26 de novembre, es podrà gaudir dels espectacles a les...