Esteu aquí

Els complexos esportius municipals ofereixen un gran ventall d’activitats

TEMES: Esports

Per menys d’11 € al mes, amb descomptes per a persones de més de 65 anys i menys de 16

dilluns, 25 octubre, 2021 - 13:45

Amb el començament del nou curs, els complexos esportius municipals (CEM) ofereixen un ampli ventall d’activitats físiques, aquàtiques i programes de salut adreçats a tots els públics, amb un sistema d’abonament flexible que s’adapta a totes les necessitats: preu mensual per a una persona adulta a partir de 10,86 €, amb descomptes per a persones de més de 65 anys, menys de 16 i les que tinguin alguna discapacitat. L’abonament general al CEM Sagnier o al CEM Estruch inclou una graella d’activitats dirigides distribuïdes en totes les franges horàries, amb cycloindoor, zumba, body pump, GAC, pilates, etc. Al CEM Fondo d’en Peixo es pot combinar la natació amb la sala de fitness i la sauna, gaudint d’un entorn que ajuda a la relaxació.

També es poden fer inscripcions a activitats físiques específiques, com per exemple ioga o pilates, cursets de natació per a totes les edats i programes i serveis de salut com l’Aquasalus, programes de rehabilitació del sòl pelvià o tractaments de fisioteràpia, entre d’altres.

Seguretat sanitària

Davant la situació de pandèmia que vivim des de fa mesos, s’ha demostrat que la pràctica d’activitat física i esportiva és imprescindible per al nostre benestar físic i mental. L’Ajuntament del Prat ha anat adaptant els complexos esportius des de l’inici de a pandèmia a les mesures de prevenció, oferint en tot moment les màximes garanties de seguretat sanitària.

Com abonar-s’hi?

Podem fer-ho presencialment a: Les oficines del Departament Municipal d’Esports, a la plaça de la Vila, 9 (amb cita prèvia), de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i els dilluns i dimecres de 16.30 a 19 h.  Als CEM Sagnier, Estruch i Fondo d’en Peixo, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

Trobareu tota la informació a elprat.cat/sortiu-i-disfruteu

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 novembre, 2021 - 12:30

Reactivació de l'esport extraescolar als centres educatius de secundària

Davant la disminució en la pràctica esportiva pel Covid-19, s'ha plantejat...

dimarts, 2 novembre, 2021 - 10:30

Ja et pots inscriure a la 3a Cursa Solidària en favor dels infants amb càncer de Sant Joan de Déu

La 3a Cursa Solidària per la investigació contra el càncer infantil de l...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 11:45

L'Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població

La campanya municipal “Sortiu i disfruteu” anima la gent del Prat a fer...