Esteu aquí

Els CAP Ramona Via i CAP Doctor Pujol i Capsada reobren al públic

Abans d'anar a l'ambulatori cal trucar per telèfon

Tanques i senyalització al terra per a la distància de seguretat, noves normes de prevenció i seguretat. CAP Ramona Via.

divendres, 29 maig, 2020 - 13:00

El dimarts dia 2 de juny van reobrir al públic els dos ambulatoris del Prat que han estat tancats durant les darreres setmanes: el CAP Ramona Via i el CAP Doctor Pujol i Capsada. Per la seva banda, el CAP Disset de Setembre ("l'ambulatori vell"), que no ha tancat en cap moment, continuarà amb les portes obertes. Mentre han estat tancats al públic, el CAP Ramona Via i el CAP Doctor Pujol i Capsada han seguit fent atenció domiciliària i telefònica, així com tasques assistencials de tota mena.

Trucar abans d'anar-hi

No obstant aquesta reapertura, els ambulatoris no retornaran al funcionament normal previ a l'epidèmia, per la qual cosa demanen paciència i responsabilitat a la ciutadania, així com comprensió cap als i les professionals sanitàries que hi treballen. Cal seguir les següents pautes de comportament:

  • Abans d'anar personalment al vostre CAP cal trucar al telèfon 933 268 901. Més informació, al final de la notícia, a la infografia Com contactar amb el teu CAP.
  • Si us ha caducat la recepta electrònica o teniu una malaltia crònica, contacteu amb el vostre CAP perquè us puguin actualitzar el pla de medicació (telèfons: CAP Ramona Via 93 370 41 01, CAP Disset de Setembre 93 379 54 22 i CAP Pujol i Capsada 93 479 16 70). Un cop actualitzat podeu anar a la farmàcia sense el full imprès.
  • Si teniu pendent una analítica de control es posaran en contacte amb vosaltres, ja que es van programant en funció de les necessitats. 
  • Si teniu una malaltia crònica, els controls seran diferents als que es feien abans de l'epidèmia de la COVID-19. Durant un temps es prioritzaran els casos més greus. Us mantindran informats/des.
  • Per a la població infantil, l'equip de pediatria del vostre CAP contactarà amb vosaltres per programar els controls del Programa Infància amb Salut les vacunes sistemàtiques. Contacteu amb el vostre CAP de referència si ho necessiteu.
  • Si, finalment, heu d'anar presencialment al CAP, cal que seguiu aquestes mesures de seguretat.

Al peu d'aquesta notícia podeu consultar un cartell informatiu (format pdf -català i castellà-) que han elaborat els CAP de la ciutat amb informacions importants a tenir en compte.

Professionals sota pressió

El personal sanitari dels CAP del Prat ha estat sotmès a un gran estrés, ja que la seva tasca ha estat i continua sent essencial. Els ambulatoris estan tenint i tindran un gran protagonisme en frenar la pandèmia, que continua activa. És, per tant, fonamental mantenir la calma i mostrar respecte a tots i totes les professionals de la salut pública.

Cartell informatiu dels CAP del Prat

Document (pdf - 3699855 bytes)

Com contactar amb el teu CAP

Com contactar amb el teu CAP (pdf - 270539 bytes)

Nota de premsa Noves mesures Servei d’Atenció Primària Delta del Llobregat

Nota de premsa noves mesures Servei d’Atenció Primària Delta del Llobregat (pdf - 138896 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...