Esteu aquí

#ElPratdepostal

Un recull d’imatges on el Prat és el protagonista

Patrimoni_ElPratdepostal.jpg

divendres, 7 maig, 2021 - 12:30

Del 26 de febrer fins a l'1 d'abril s'ha pogut veure a la sala d'exposicions del Cèntric Espai Cultural la mostra fotogràfica El Prat de postal. A partir d'un recull de més de 150 targetes postals, l'exposició mostrava el valor documental i històric d'aquests tipus de documents.


Les targetes postals tenien com a objectiu mantenir la comunicació entre les persones de qualsevol indret. L'ús de les targetes postals com a souvenir d'un viatge realitzat ha disminuït força i actualment ha estat substituït per les selfies, testimonis digitals de les activitats d'oci i lúdiques. La comunicació ha anat variant al llarg dels anys i a l'actualitat, amb l'ús de les xarxes socials, és més immediata. Per aquest motiu, de manera paral·lela a l'exposició es va crear l'etiqueta #elpratdepostal per tal d'animar a la ciutadania a ensenyar-nos a les xarxes socials quina seria la seva postal del Prat.


Paisatges urbans, zones agrícoles, edificis i monuments, entorn natural, petits detalls... Més de 200 imatges que s'han compartit a Instagram i que ens mostren el Prat a través de mirades diferents, tantes com fotografies realitzades. L'etiqueta #elpratdepostal s'ha fet popular i són molts els pratencs i pratenques que segueixen compartint les seves imatges.


Des de patrimoni us convidem a seguir penjant imatges!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 11 juny, 2021 - 10:15

Els Combos més petits, protagonistes de L'Escola Sona

El concert del mes de juny va ser l'estrena de 3 combos d'infants de L'Escola...

dijous, 10 juny, 2021 - 16:00

El programa LECXIT conclou el curs agraint la implicació de totes les comunitats que l'han fet possible

Un balanç molt positiu d'un curs ple d’aprenentatges i vivències al voltant...

dijous, 10 juny, 2021 - 14:45

Ja es poden presentar obres al Premi Literari Delta

Concurs de narrativa escrita per dones