Esteu aquí

#ElPratdepostal

Un recull d’imatges on el Prat és el protagonista

Patrimoni_ElPratdepostal.jpg

divendres, 7 maig, 2021 - 12:30

Del 26 de febrer fins a l'1 d'abril s'ha pogut veure a la sala d'exposicions del Cèntric Espai Cultural la mostra fotogràfica El Prat de postal. A partir d'un recull de més de 150 targetes postals, l'exposició mostrava el valor documental i històric d'aquests tipus de documents.


Les targetes postals tenien com a objectiu mantenir la comunicació entre les persones de qualsevol indret. L'ús de les targetes postals com a souvenir d'un viatge realitzat ha disminuït força i actualment ha estat substituït per les selfies, testimonis digitals de les activitats d'oci i lúdiques. La comunicació ha anat variant al llarg dels anys i a l'actualitat, amb l'ús de les xarxes socials, és més immediata. Per aquest motiu, de manera paral·lela a l'exposició es va crear l'etiqueta #elpratdepostal per tal d'animar a la ciutadania a ensenyar-nos a les xarxes socials quina seria la seva postal del Prat.


Paisatges urbans, zones agrícoles, edificis i monuments, entorn natural, petits detalls... Més de 200 imatges que s'han compartit a Instagram i que ens mostren el Prat a través de mirades diferents, tantes com fotografies realitzades. L'etiqueta #elpratdepostal s'ha fet popular i són molts els pratencs i pratenques que segueixen compartint les seves imatges.


Des de patrimoni us convidem a seguir penjant imatges!

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...