Esteu aquí

El voluntariat del Prat no s’atura

Al febrer destaquen els projectes pel jovent de la ciutat

dijous, 3 febrer, 2022 - 10:45

Les entitats i associacions de voluntariat del Prat no s'aturen. Són el motor social i cultural de la ciutat i enriqueixen les vides de la ciutadania, aportant valors tan importants com la solidaritat, l'empatia, la generositat, el sentit humanitari o la justícia.

Moltes d'aquestes entitats i associacions impulsen projectes i activitats on la presència de persones voluntàries és necessària per assegurar-ne l'èxit.

Aquest mes de febrer, destaquen les crides de voluntariat dirigides al públic més jove:

  • Projecte ANTENES: l’objectiu del projecte és detectar situacions de solitud no desitjada o situacions de molta fragilitat, a qualsevol edat, per tal que la persona pugui arribar als professionals que la poden ajudar i pugui refer nous vincles amb la comunitat.
     
  • Projecte mentoria jove és una iniciativa centrada en l'acompanyament a mares joves o embarassades i/o en risc d'exclusió social des d'una perspectiva de suport en el desenvolupament d'habilitats i competències per a la seva inserció laboral.
  • Projecte voluntariat educatiu de lleure: l’objectiu és trobar persones que vulguin crear i participar en activitats (sortides, excursions, diades..) per infants i joves en risc d’exclusió.

Informació i inscripció

Trobareu la oferta de totes les crides al següent enllaç. Estan dividides en els següents àmbits d’acció: social, educatiu, ambiental, cultural, esportiu i cooperació.

Per participar com a persona voluntària us podeu adreçar al Punt del Voluntariat de les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) els dilluns i els dijous de 16h a 19h.

També ho podeu fer trucant al 93 379 00 50 (ext. 5600) o enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 14:00

Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la gent gran

La revista Viure+ del mes de novembre ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. Viure + és la ...
Oficina Integral d'Atenció Social 1

dimecres, 30 novembre, 2022 - 12:45

El Prat, tercer municipi català amb una millor inversió social segons un informe de gerents de serveis socials de l’Estat

Amb 182,94 € per habitant i any, el Prat és el tercer municipi català amb...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...