Mentoria Jove

Mentoria Jove

Objectiu del Projecte

Mentoria Jove vol ser un projecte de referència de mentoria entre iguals centrat en l’acompanyament a mares joves o embarassades i/o en risc d’exclusió social i, els seus fills, des d’una perspectiva de suport en el desenvolupament d’habilitats i competències per a la seva inserció laboral.
Le Joves Mentores són noies voluntàries d’entre 21 i 30 anys que, per la seva trajectòria de vida, es vegin capaces d’acompanyar a altres noies de les seva edat en la seva transició cap al món laboral. Aquestes noies esdevenen un referent positiu, capaç d’acompanyar a una igual en el seu creixement personal, individual i social, com a referent positiu per dotar d’eines cap a la inclusió al món laboral.
 

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Compromís de participació en la formació inicial de mentoria (online), i durant 3 mesos en l’acompanyament de la jove amb una dedicació de 2 hores setmanals/quinzenals segons la disponibilitat.

Acció voluntària: Presencial individual
Dates: Novembre 2020 – Març 2021

A qui s'adreça?

A noies voluntàries d’entre 21 i 30 anys, que actualment estiguin a l’atur i que, per la seva trajectòria de vida, es vegin capaces d’acompanyar a altres noies de les seva edat en la seva transició cap al món laboral. 

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600),o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També et pot interessar

Àvies Mentores

T'agradaria acompanyar mares joves o embarassades en el seu procés de creixement? Pots...

VBellesa Activa

El programa VBellesa Activa acompanya les persones més grans en el seu dia a dia.

LECXIT- Lectura per l’èxit educatiu

Implica’t en la millora de la comprensió lectora de l’alumnat de primària.

Bassa (Reforç Educatiu per a ensenyament postobligatori)

Reforç educatiu per a ensenyament post-obligatori