Voluntariat educatiu de lleure amb Imaginarium

associació de lleure imaginarium

Objectiu del projecte

L'Associació de lleure Imaginarium és una associació sense ànim de lucre que promou les activitats de lleure normalitzadores.
Entenent activitats de lleure com a normalitzadores totes aquelles que han estat pensades amb la intenció de no discriminar a cap persona per raons de salut física, psíquica, sensorial ni orgànica.

Per a complir aquest objectiu, l’entitat ofereix a la ciutadania la oportunitat de rear i participar en les activitats de lleure que l’associació realitza durant el curs escolar, concretament formant part de l’equip de monitors i monitores del Centre d’Esplai Pingusplai.

 

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Participar en la preparació, realització i avaluació de qualsevol activitat o projecte en que  participi en funció de la seva disponibilitat

 

A qui s’adreça?

Persones majors d’edat amb interès i ganes d’aprendre del món del lleure infantil i juvenil amb motivació, participativa, amb voluntat de treballar en equip i oferir el seu granet de sorra per a fer un món millor.

 

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

 

Associació de Lleure Imaginarium

C. del Mariscal Joffre 0003
Tel: 620871839 | Web | Mail | Facebook

Comissió d'entitats de lleure

Taula de treball conjunta entre les 7 entitats de lleure del Prat i l’Ajuntament.

El Lloro, serveis de Joventut

Equipament adreçat a les persones joves del Prat.