Esteu aquí

El teatre social, fil conductor d’una nova trobada veïnal del Servei de Bon Veïnatge i Convivència

Per aprendre a trobar canvis positius en situacions quotidianes de les comunitats veïnals

dijous, 12 març, 2020 - 09:30

El proper dijous 26 de març a les 18:15 h, a les Cases d’en Puig, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l'Ajuntament del Prat organitza una nova trobada veïnal per reflexionar entorn a la convivència.

En aquesta ocasió, i amb el teatre social com a fil conductor, les persones assistents podran reflexionar al voltant de les situacions que succeeixen al dia a dia de les comunitats veïnals. 

L’activitat consistirà en que cada persona assistent plantejarà una situació quotidiana que succeeix habitualment a les nostres comunitats i, entre totes les opcions, s’escolliran algunes propostes per ser representades de forma teatral. Un cop finalitzada la representació, es reflexionarà grupalment per trobar canvis que portin cap a una millora de la situació.

L’Associació Artixoc dinamitzarà la sessió, amb el suport de les tècniques del Servei de Bon Veïnatge i Convivència del Programa de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Places limitades

Les places són limitades i és necessària inscripció prèvia abans del 23 de març. Us podeu inscriure enviant un correu electrònic a bonveinatge@elprat.cat o trucant al 93 379 00 50 ext.5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida