Esteu aquí

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència torna a la ràdio per explicar la gestió econòmica de les comunitats veïnals

Com es gestionen els diners de les comunitats de persones propietàries? Com hem de fer el seguiment de la comptabilitat?

Obres de rehabilitació d'un edifici, una de les principals despeses econòmiques d'una comunitat veïnal.

dimecres, 17 març, 2021 - 12:45

El proper dimecres 24 de març a les 11:30 h el Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l’Ajuntament torna a El Prat Ràdio (91.6 FM) per seguir parlant sobre com s’organitzen les comunitats veïnals de la ciutat. En aquesta nova aparició del Servei de Bon Veïnatge al magazine matinal Planeta Prat, l’eix central serà la gestió econòmica de la comunitat.

Tenir una bona gestió econòmica a la comunitat de persones propietàries és molt important i facilita la gestió fluïda de tot allò que succeeix a les comunitats veïnals.  Per aquest motiu, es dedicarà tot un programa sencer a explicar aquest tema amb deteniment. Els temes que es tractaran, entre d’altres, són els següents:

  • Què es el pressupost anual d’una comunitat veïnal?
  • Què són les despeses ordinàries i extraordinàries d’una comunitat?
  • Què és el llibre de comptabilitat?

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència us pot acompanyar per qualsevol dubte que tingueu a l’hora de fer la gestió econòmica de la vostra comunitat. Hi podeu contactar a bonveïnatge@elprat.cat o al 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida