Esteu aquí

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència, present a Prat Ràdio a partir del proper dimecres

Comparteix la teva experiència i parlem sobre comunitats veïnals

Baner informatiu sobre el Servei de Convivència a PlanetaPrat

dimarts, 20 octubre, 2020 - 11:15

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència, que a desembre farà dos anys que està en marxa, té per objectiu afavorir la millora de l’organització i la convivència a les comunitats veïnals.

Les professionals del servei treballen en xarxa amb altres serveis, ja que la convivència i la bona organització tenen a veure amb aspectes transversals a les competències d’altres departaments, i des del Servei de Bon Veïnatge i Convivència, facilitem aquest treball conjunt.

Nova secció al Prat Ràdio

Enguany, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència, dóna un pas més i  vol apropar-se a la ciutadania a través del PratRàdio,  un dimecres al mes a les 11.30 h, oferint un espai on parlar de tots aquells dubtes, reflexions i qüestions sobre comunitats veïnals: drets, deures, eines de millora, experiències..

L'experiència de viure i gestionar una comunitat veïnal genera un coneixement molt valuós per les qüestions comunitàries. És per aquest motiu que l’eix i el protagonisme d’aquest programa serà la veu de la ciutadania, acompanyada dels coneixements de l’equip tècnic del servei. Els temes i dubtes que es tractaran sorgiran de les pròpies experiències ciutadanes detectades des del servei, o dels dubtes que ens hagueu fet arribar prèviament al programa. I, a més a més, cada dia es tancarà la sessió amb un relat veïnal, amb una experiència ciutadana que ens aporti idees i reflexions sobre com vivim en comunitat i què podem incorporar de nou que ens aporti millores. Volem acompanyar-vos en un procés d’ajuda mútua.

Us animem, doncs, a que abans del proper dimecres 21 d’octubre feu arribar, a convivencia@elprat.cat, dubtes, reflexions, qüestions relacionades amb comunitats veïnals, i les tractarem a Planeta Prat per a tota la ciutadania.

D’altra banda, per ampliar informació, parlar amb més profunditat de la vostra comunitat i, si s’escau, iniciar un pla de treball, us podeu apropar a les Cases d’en Puig.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

L’estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat entra a la seva fase final

El passat mes de juliol el programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig va iniciar una ...

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Obre La Botiga del Prat, on les persones que reben ajuda alimentària són alhora cogestores del projecte

A més de les vies de subministrament d’aliments tradicionals, es proveeix de...

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:30

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Taula rodona amb la col·laboració de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), AVV...