Esteu aquí

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència, present a Prat Ràdio a partir del proper dimecres

Comparteix la teva experiència i parlem sobre comunitats veïnals

Baner informatiu sobre el Servei de Convivència a PlanetaPrat

dimarts, 20 octubre, 2020 - 11:15

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència, que a desembre farà dos anys que està en marxa, té per objectiu afavorir la millora de l’organització i la convivència a les comunitats veïnals.

Les professionals del servei treballen en xarxa amb altres serveis, ja que la convivència i la bona organització tenen a veure amb aspectes transversals a les competències d’altres departaments, i des del Servei de Bon Veïnatge i Convivència, facilitem aquest treball conjunt.

Nova secció al Prat Ràdio

Enguany, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència, dóna un pas més i  vol apropar-se a la ciutadania a través del PratRàdio,  un dimecres al mes a les 11.30 h, oferint un espai on parlar de tots aquells dubtes, reflexions i qüestions sobre comunitats veïnals: drets, deures, eines de millora, experiències..

L'experiència de viure i gestionar una comunitat veïnal genera un coneixement molt valuós per les qüestions comunitàries. És per aquest motiu que l’eix i el protagonisme d’aquest programa serà la veu de la ciutadania, acompanyada dels coneixements de l’equip tècnic del servei. Els temes i dubtes que es tractaran sorgiran de les pròpies experiències ciutadanes detectades des del servei, o dels dubtes que ens hagueu fet arribar prèviament al programa. I, a més a més, cada dia es tancarà la sessió amb un relat veïnal, amb una experiència ciutadana que ens aporti idees i reflexions sobre com vivim en comunitat i què podem incorporar de nou que ens aporti millores. Volem acompanyar-vos en un procés d’ajuda mútua.

Us animem, doncs, a que abans del proper dimecres 21 d’octubre feu arribar, a convivencia@elprat.cat, dubtes, reflexions, qüestions relacionades amb comunitats veïnals, i les tractarem a Planeta Prat per a tota la ciutadania.

D’altra banda, per ampliar informació, parlar amb més profunditat de la vostra comunitat i, si s’escau, iniciar un pla de treball, us podeu apropar a les Cases d’en Puig.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...