Esteu aquí

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència atén 64 comunitats en 6 mesos

També ha actuat sobre 18 espais públics del Prat

dijous, 13 juny, 2019 - 10:30

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència es va posar en marxa fa sis mesos amb l’objectiu d'ajudar a l'organització i millora de la convivència de les comunitats de veïns i veïnes de la ciutat. També promou el respecte i el diàleg entre el veïnatge als espais comunitaris i a l’espai públic de la ciutat per enfortir una convivència més activa i enriquidora.

Rehabilitacions, pagaments, sorolls...

Durant aquests primers sis mesos, aquest servei municipal ha atès 64 comunitats de veïns i veïnes. Les principals temàtiques per les quals el veïnat s’ha adreçat al servei han estat vinculades a la rehabilitació i les millores de la finca, els pagaments i la preocupació envers els sorolls i el descans veïnal. 

D’altra banda, en la vessant d’espai públic, les agents per la convivènca han treballat en 18 zones diferents de la ciutat en diversos dies i franges horàries. Arran d’aquestes tasques s’ha dut a terme un treball de proximitat i vincle amb el veïnat que ha permès recollir propostes i opinions de la ciutadania al voltant de la convivència. 

Contacteu-hi

Aquest servei és un recurs a l’abast de tots els veïns i veïnes de la ciutat. Hi podeu contactar a través del correu electrònic convivencia@elprat.cat, al telèfon 93 379 00 50 o presencialment a les Cases d’en Puig, els dilluns, de 16 a 19 h. i els dijous, de 10 a 14 h.


 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 febrer, 2020 - 14:15

L'Ajuntament dota el professorat de més eines per treballar contra el sexisme a les aules

El projecte s’inicia a l’Institut El Prat, l’Escola Jaume Balmes, l’Escola...

dilluns, 24 febrer, 2020 - 11:30

L’alumnat de l’Institut Les Salines aprèn a crear una associació

El programa municipal de Participació Ciutadana els parla sobre participació,...

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat