Esteu aquí

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència atén 64 comunitats en 6 mesos

També ha actuat sobre 18 espais públics del Prat

dijous, 13 juny, 2019 - 10:30

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència es va posar en marxa fa sis mesos amb l’objectiu d'ajudar a l'organització i millora de la convivència de les comunitats de veïns i veïnes de la ciutat. També promou el respecte i el diàleg entre el veïnatge als espais comunitaris i a l’espai públic de la ciutat per enfortir una convivència més activa i enriquidora.

Rehabilitacions, pagaments, sorolls...

Durant aquests primers sis mesos, aquest servei municipal ha atès 64 comunitats de veïns i veïnes. Les principals temàtiques per les quals el veïnat s’ha adreçat al servei han estat vinculades a la rehabilitació i les millores de la finca, els pagaments i la preocupació envers els sorolls i el descans veïnal. 

D’altra banda, en la vessant d’espai públic, les agents per la convivènca han treballat en 18 zones diferents de la ciutat en diversos dies i franges horàries. Arran d’aquestes tasques s’ha dut a terme un treball de proximitat i vincle amb el veïnat que ha permès recollir propostes i opinions de la ciutadania al voltant de la convivència. 

Contacteu-hi

Aquest servei és un recurs a l’abast de tots els veïns i veïnes de la ciutat. Hi podeu contactar a través del correu electrònic convivencia@elprat.cat, al telèfon 93 379 00 50 o presencialment a les Cases d’en Puig, els dilluns, de 16 a 19 h. i els dijous, de 10 a 14 h.


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida