Esteu aquí

El proper dissabte, 10 de juny, la plaça de Catalunya acollirà la Festa del Prat al Món

Una de les activitats principals sobre Pau, Drets Humans i justícia global a la ciutat

dimarts, 6 juny, 2023 - 12:15

El proper dissabte dia 10 de juny, a partir de les 18 h, es durà a terme la Festa del Prat al Món, a la Plaça de Catalunya.

La Festa del Prat al món té com a objectiu reivindicar els Drets Humans, la justícia global i la pau arreu del món i mostrar la tasca que porten a terme les entitats de cooperació del municipi, les quals hi seran presents amb diverses parades informatives en les què presentaran els seus projectes i activitats.

En un ambient lúdic i festiu, entre les 18 i les 23 h, es desenvoluparan un seguit d’activitats, que començaran amb una actuació musical per al més petits i petites anomenat “Karibú”. Seguidament, serà el torn “Traqueteo de Sr. Stets”, un espectacle de circ per a tots el públics.

A partir de les 20 h, el Cor d’Adults de l’Escola d’Arts en Viu de la nostra ciutat i el Cor de The Gospel Prat Project, faran les delícies de les persones assistents amb els seus repertoris musicals.

Per acabar, a partir de les 21:15 h començarà l’actuació del grup Elèctric Gozarela.

Podeu trobar més informació al web de la Festa del Prat al Món.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dilluns, 18 setembre, 2023 - 14:30

La 20a Trobada de Dones centra la seva mirada en la síndrome de la impostora

Van participar més d’un centenar de dones de la ciutat