Esteu aquí

El Prat Nocturn escalfa motors per la Festa Major

Reserva d'entrades a partir del dimecres 13, a partir de les 10 h

dimarts, 12 setembre, 2023 - 13:00

Una vegada més El Prat Nocturn serà el preludi ideal per a la Festa Major. Del 18 al 21 de setembre, amb dues sessions diàries, els carrers del Prat es tornaran a convertir en escenaris on es barrejaran el teatre amb la història.

Aquest any, l’itinerari es trasllada a escenaris nous i incorpora personatges diferents, molts d'ells amb un pes històric significatiu a la nostra ciutat. Recordem que cada any, l'itinerari es renova completament, oferint sempre sorpreses noves.

El punt de trobada i d’inici serà la plaça de la Granja Colominas.

Places limitades amb inscripció prèvia

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada, només en línia, a partir del dimecres 13 de setembre a les 10 h a través d'aquest enllaç o, directament, a través de la plataforma elprat.Koobin.cat.  Les entrades es poden portar descarregades al mòbil o portar impreses. La reserva d’entrades està limitada a quatre per persona.

Per donar assistència a la reserva d’entrades posem a disposició el telèfon de contacte del Cèntric  934 792 968 en l’horari del centre. També podeu escriure a patrimonicultural@elprat.cat.

En cas que no pugueu assistir a la sessió per a la qual teniu entrades, us demanem que contacteu al correu o telèfon citat a dalt per tal d'anul·lar la reserva i alliberar l'entrada per a altres persones. 

Recomanacions

L’activitat no és aconsellable a menors de dotze anys. Demanem que estigueu 20 minuts abans de l’acte i que s’atenguin les instruccions del personal.

 

El Prat nocturn és una producció de l’Arxiu municipal i la teatralització de les diferents escenes és a càrrec del Teatre Kaddish.

Tota la informació sobre el Prat Nocturn, incloses totes les edicions dutes a terme fins ara, es pot trobar a la web El Prat Ocult.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 28 setembre, 2023 - 12:00

"Estètica Insostenible" ens convida a reflexionar sobre el malbaratament alimentari

Col·lectius, entitats i veïnes de la ciutat participen en el projecte de la...
cèntric_opera_concert homenatge maria callas

dimecres, 27 setembre, 2023 - 12:00

El Cèntric obre el teló a una nova temporada del cicle Viu l’òpera!

La celebració del centenari del naixement de Maria Callas dona el tret de...

dilluns, 25 setembre, 2023 - 22:30

El castell de focs posa fi un any més a la Festa Major!

Un gran final de Festa Major amb una jornada de dilluns plena d’activitats.