Esteu aquí

El Prat guanyarà un parc públic d'1,7 ha amb l'ampliació del Centre Esplai

Fundesplai posa la primera pedra de l'ampliació de les seves instal·lacions a Sant Cosme

Calvet, Martínez, Gassó i Mijoler, durant l'acte de col·locació de la primera pedra. (Foto: Fundesplai)

dilluns, 2 març, 2020 - 09:30

Aquest diumenge s'ha celebrat l'acte de col·locació de la primera pedra de l'ampliació de les instal·lacions de Fundesplai al Prat, el Centre Esplai. El projecte preveu la construcció de tres nous equipaments i la creació d'un parc públic d'1,7 hectàrees al barri de Sant Cosme.

L'acte va comptar amb la presència del president de Fundesplai, Josep Gassó; l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet; i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez.

El Centre Esplai es va inaugurar fa 12 anys i ha esdevingut insuficient. L’any passat més de 100.000 persones van participar en les activitats socials i mediambientals de l’entitat. Fundesplai desenvolupa activitats en més de 1.100 escoles, 111 centres d’esplai i projectes de lleure i 27 equipaments de natura. L’ocupació mitjana de l’alberg que hi ha a Centre Esplai supera el 90 % i manquen aules de formació.

El projecte d’ampliació es concretarà en un aulari, un espai multifuncional, l’ampliació de l’alberg i un gran parc tematitzat d’accés públic, que tindrà una extensió d’1,7 hectàrees i simularà diferents espais naturals i hàbitats del riu Llobregat. Els nous equipaments seran totalment accessibles i sostenibles.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 2 març, 2021 - 09:30

Fort descens dels grups escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

dilluns, 1 març, 2021 - 15:00

Comença la nova Sala Gran Virtual

La gent gran de la Sala Gran Virtual de la Palmira ha estat treballant durant...