Esteu aquí

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat amb un joc digital a les xarxes socials

dimarts, 30 novembre, 2021 - 12:00

El proper 5 de desembre és el Dia Internacional de la Persona Voluntària. Per commemorar aquest dia, el programa municipal de voluntariat de l’Ajuntament posarà en marxa una campanya de jocs digitals a les xarxes socials, amb l’objectiu d’agrair la gran tasca que desenvolupen totes les persones voluntàries del municipi.

Els jocs digitals estaran disponibles a les xarxes socials de El Prat Participa (Facebook, Twitter i Instagram) a partir del proper de dijous 2 de desembre i es podran jugar fins el divendres 3. Hi haurà diferents tipus de modalitats adaptades per a cada xarxa social i amb diferents maneres de interactuar (mite o realitat; bingo dels súper-humans i un arbre de decisions).

Amb aquests jocs es pretén visibilitzar i sobretot agrair la tasca de les persones voluntàries d’una manera innovadora i participativa, alhora que es motiva i vincula les jugadores i jugadors amb el Punt de Voluntariat i els diferents projectes que les entitats desenvolupen al Prat.

Aquesta acció són el resultat de les aportacions i el treball que es desenvolupa a la Taula d’entitats de Voluntariat, que es reuneix periòdicament i té com a objectiu posar en valor la figura del voluntariat.

Per més informació, us podreu adreçar al Punt de Voluntariat de les Cases d’en Puig (pl. agricultura 2) els dilluns i dijous de 16 a 19 h; enviant un correu a voluntariat@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 09:30

El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

El barri també s'engalanarà de festa amb el Fem Nadal a Sant Cosme

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...