Construeix un present (i futur) ideal

El proper 5 de desembre és el Dia Internacional de la Persona Voluntària. Per commemorar aquest dia, el programa municipal de voluntariat de l’Ajuntament posa en marxa una campanya de jocs digitals a les xarxes socials, amb l’objectiu d’agrair la gran tasca que desenvolupen totes les persones voluntàries del municipi.

Els jocs digitals estaran disponibles a les xarxes socials de El Prat Participa (FacebookTwitter i Instagram) a partir del proper de dijous 2 de desembre i es podran jugar fins el divendres 3.

Amb aquests jocs es pretén visibilitzar i sobretot agrair la tasca de les persones voluntàries d’una manera innovadora i participativa, alhora que es motiva i vincula les jugadores i jugadors amb el Punt de Voluntariat i els diferents projectes que les entitats desenvolupen al Prat.

Aquesta acció és el resultat de les aportacions i el treball que es desenvolupa a la Taula d’entitats de Voluntariat, que es reuneix periòdicament i té com a objectiu posar en valor la figura del voluntariat.

El joc digital escollit pels stories d'Instagram és el de mite o realitat. A través d'un qüestionari amb imatges, les persones participants han d'esbrinar si la informació que surt a cada story és real o no.

Als posts d'Instagram, les persones participants poden participar al bingo dels (súper)humans. Una experiència que permet conèixer  algunes de les persones que aporten el seu granet de sorra a la nostra ciutat, duent a terme una acció de voluntariat.

El joc escollit per Twitter serà un arbre de decisions que pertmetrà a les persones participants trobar una acció de voluntariat que s'ajusti al seus interessos i aficions.

El joc escollit per Facebook serà un arbre de decisions que pertmetrà a les persones participants trobar una acció de voluntariat que s'ajusti al seus interessos i aficions.

Fitxes relacionades

Projectes de voluntariat al Prat

Construïm una societat millor a través del voluntariat!

Punt de Voluntariat

Espai d’informació i orientació per a entitats i ciutadania en matèria de voluntariat.

Què vol dir fer voluntariat?

Animeu-vos a formar part del voluntariat. Hi ha moltes maneres de participar!

El voluntariat en primera persona

Ciutadans i ciutadanes del Prat expliquen la seva experiència en voluntariat.