Esteu aquí

El Prat celebra el Dia Europeu de la Mediació, 21 de gener

dilluns, 29 gener, 2018 - 12:00

Des de 2015 se celebra, cada 21 de gener, el Dia Europeu de la Mediació. Amb l aseva celebració, administracions públiques, institucions i societat civil volen fer pública la seva ferma voluntat de seguir treballant per promoure-la i difondre-la.

El 21 de gener, el Servei de Mediació del Prat va organitzar una sessió de cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula “Una jornada imprevisible”, amb un posterior espai interactiu de reflexió amb els i les participants. A la sessió hi van participar 24 persones. 

Cal destacar la participació i aportacions d’un grup del col·lectiu de Dones Sàvies, amb el suport i acompanyades per tècniques del Pla d’Actuació de Sant Cosme, que van valorar de forma molt positiva les reflexions expresades per tots i totes les participants.

El Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària ofereix atenció gratuïta. Es pot sol·licitar trucant al tel. 93 379 00 50 (extensió 5600),  resencialment a les Cases d’en Puig o enviant un correu electrònic a mediacio@elprat.cat


   


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 09:30

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça 17 de setembre

Encara estan oberts els processos de la plaça de l'Estany de Sant Maurici i...

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van partic...

dijous, 13 maig, 2021 - 08:30

Persones amb discapacitat venen objectes perduts en aeroports al Carrefour

L'entitat Envera disposa al centre comercial pratenc d'un espai que promou l...