Esteu aquí

El Prat celebra el Dia de la Mediació amb un cinefòrum per reflexionar sobre la gestió positiva dels conflictes

dilluns, 24 gener, 2022 - 13:15

El passat dimecres 19 de gener, en el marc de l’Aula de Ciutadania, i per tal de commemorar el Dia de la Mediació (21 de gener) i el seu 25é aniversari, el Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament va organitzar una activitat participativa i reflexiva sobre la gestió positiva de conflictes.

L’activitat va ser un cinefòrum sobre la pel·lícula de Roman Polanski “Un Dios Salvaje”, on les persones assistents van poder adquirir noves eines per abordar la resolució de conflictes d’una manera positiva i assertiva.

La ciutadania participant va valorar molt positivament aquesta activitat ja que els va permetre, a través de la gran participació dels assistents, reflexionar sobre: si els conflictes són positius o negatius; com es podem afrontar; que hi ha darrera de les posicions en els conflictes o també sobre la comunicació no violenta com a un factor clau durant la gestió de conflictes.

Aquest taller forma part del treball de prevenció i sensibilització sobre la cultura de mediació que es fa des del Servei de Mediació com una feina clau per acompanyar la ciutadania a millorar la convivència i el seu benestar.

25 anys del Servei

Enguany, és el 25é aniversari del Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària, que va néixer l’any 1997, amb l’objectiu de millorar la convivència a la ciutat, facilitant la trobada i l’acord entre persones enfrontades per algun conflicte.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...