Esteu aquí

El Prat acull dos camps de treball de natura per a joves

Al llarg del mes de juliol.

dilluns, 9 juliol, 2007 - 11:30

Per segon any consecutiu, durant el mes de juliol s’estan fent al Prat dos camps de treball. En el primer camp, del 27 de juny al 10 de juliol, hi participen 24 joves de 15 a 17 anys de tot l’Estat espanyol, que estan dedicant de forma voluntària, tots els seus matins, a fer tasques d’arranjament dels entorns de l'estany de Cal Tet, seguiment de les caixes-niu per a rats-penats de la pineda de ca l’Arana, seguiment de rastres de tortuga marina a la platja dels Carrabiners, i tasques de manteniment de la pineda de Can Camins i la platja del Prat.
 
En el segon camp de treball, del 16 al 29 de juliol, hi participaran 25 joves majors d’edat, procedents de països de tot el món. Aquest joves, a més donar continuïtat a totes les tasques iniciades pel primer grup, incorporaran altres feines, com l’elaboració d’una Rosa dels Vents per a la torre-mirador de Cal Lluquer, i la identificació i eliminació de vegetació invasora de la platja del Prat i de la pineda de Can Camins.

Tots aquests joves comparteixen el temps de dedicació a la feina amb altres espais lúdics en els quals, dinamitzats pels seus monitors, fan tallers, vetllades, jocs i rutes per Montserrat.

Els participants dels dos camps estan allotjats al nou alberg de Centre Esplai.

La direcció i seguiment de les tasques han estat desenvolupades per l’equip tècnic del Consorci per a la Gestió i Conservació dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i pel departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat.

L’organització del camp, equip de monitors, així com el material necessari per la seva realització, han estat gestionats per la Fundació Catalana de l’Esplai.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dimecres, 28 juliol, 2021 - 09:15

Restriccions als viatges fora de Catalunya per la covid-19 i informació sobre viatges al país

Informació per viatjar a l'estranger