Esteu aquí

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de les polítiques de joventut

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

La responsable de l’Oficina del Pla Jove del Prat, Lídia Montero, va presentar el Pla Local de Joventut del municipi a les jornades Infòrum 2021, celebrades el passat 12 de novembre. El Pla local de Joventut és el document estratègic de les polítiques destinades a les persones joves de la ciutat que recull les prioritats i línies que guien l’acció municipal en aquest àmbit.

L’Infòrum, organitzat a la ciutat de Benidorm des del 2001 per l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut), té com a objectiu generar la Xarxa Jove on professionals d'aquest àmbit tant de la Comunitat Valenciana com d’altres indrets puguin discutir i aprofundir sobre qüestions que interessen a aquest grup de població i com es poden oferir des de les diferents institucions.

La jornada va comptar amb la participació de 200 professionals de les polítiques de joventut i es van tractar temes com la importància de tenir plans per a joves,  educació en valors, associacionisme o  eines per combatre la desinformació.

La conferencia Tenim un pla per a joves?  va consistir en la presentació del Pla Local de Joventut del Prat com a bona pràctica i com a exemple de metodologia i organització per tal d’aconseguir fomentar la participació de les persones joves en els seus processos de creixement personal i itineraris de vida.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 gener, 2022 - 15:00

Noves formacions amb perspectiva de gènere al Prat

Es duran a terme des del programa de Feminisme i LGTBI i també d’altres...

dimarts, 25 gener, 2022 - 10:00

El Prat acollirà l'intercanvi juvenil "Changing for the Climate" per promoure la consciència climàtica

Se celebrarà del 10 al 18 d’abril i l'organització correrà a càrrec de l...