Esteu aquí

El Pla Educatiu de Sant Cosme mostra la seva experiència

El Prat acull avui una de les sessions de treball, que es fa a l'escola Jaume Balmes, on es presenta l'experiència i els resultats del Pla Educatiu que funciona a les escoles del barri des de 2006.

divendres, 3 setembre, 2010 - 12:30

L'experiència acumulada des de 2006 pel Pla Educatiu de Sant Cosme es presenta en el marc de les 30es Jornades d'Ensenyants amb Gitanos, que se celebren els dies 3, 4 i 5 de setembre a Barcelona.

En el marc d'aquestes jornades, avui a partir de les 16 h es farà una sessió de treball a la ciutat del Prat, concretament a l'escola Jaume Balmes, on es presentaran l'experiència i els resultats del Pla Educatiu de Sant Cosme que funciona a les escoles del barri des de l'any 2006.

El procés de millora educativa que ha suposat el desplegament del Pla Educatiu de Sant Cosme ha anat estretament lligat a la implementació de les accions del Projecte Integral gestionat pel Pla d'Actuació de Sant Cosme en el marc de la Llei de millora de barris de la Generalitat.

Tant en un cas com l'altre, l'avaluació global de les actuacions realitzades tenen un alt grau de valoració per part de les institucions que les impulsen, dels professionals que les executen i de la comunitat que n'és receptora i/o actora.

Els ensenyants que treballen amb alumnat gitano han mostrat el seu interès en conèixer de primera ma aquesta experiència, que serà presentada pel tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Prat, Sergi Alegre.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 3 agost, 2020 - 10:30

Aquest estiu l'Ajuntament visitarà les piscines d'ús públic del Prat que inclouen centres esportius i hotels

El seguiment inclou la revisió de les mesures de prevenció i higiene en el...

divendres, 31 juliol, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

divendres, 31 juliol, 2020 - 11:30

Actualització de la normativa de les reunions a les comunitats veïnals

Màxim 10 persones, mascareta i distància d'1,5 metres