Esteu aquí

El nou carrer pacificat de Sant Pere ja és una realitat

La nova via prioritza la mobilitat dels vianants front a l’ús dels vehicles privats motoritzats, en el marc del conjunt d’actuacions que l’Ajuntament està emprenent amb aquest objectiu en diferents punts de la ciutat.

Sant Pere

divendres, 28 gener, 2022 - 11:30

Les obres de pacificació i renovació del carrer Sant Pere ja s’han completat. Aquesta intervenció ha servit per integrar la calçada i les voreres del carrer de Sant Pere en una plataforma única, per tal de prioritzar la mobilitat dels vianants, també especialment aquells amb mobilitat reduïda, front a l’ús dels cotxes i motocicletes. Aquests treballs han comportat altres accions: la construcció d’una nova de xarxa clavegueram i la renovació dels seus serveis d’aigua potable, de l’enllumenat públic i de la infraestructura de les instal·lacions de fibra òptica.

El carrer de Sant Pere se suma a la llista de pacificacions ja realitzades, com és el cas de Joaquim Maria Bartrina, i les que començaran properament als carrers de Viladecans i de Sant Boi. De fet, aquest mateix dijous, ha tingut lloc una sessió informativa per al veïnat d’aquests dos últims carrers en la qual s’ha informat detalladament del projecte.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre
Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...
Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...