Esteu aquí

El festival jove AltraVeu estrena vídeo

El festival enguany celebraria la seva 9ª edició

AltraVeu 2021: què és per a tu el festival?

Media Root

dimarts, 8 juny, 2021 - 12:30

Per segon any consecutiu el festival AltraVeu no ha pogut celebrar-se de manera presencial a causa de les mesures de prevenció de la COVID-19. Per tal de continuar mantenint l'essència participativa del festival, des de Joves.Prat s’ha realitzat un vídeo retrospectiu que es va estrenar el passat 15 de maig, data on tradicionalment se celebra el festival. 

L’AltraVeu, que enguany celebraria la seva 9ª edició a l’Skatepark dels Jardins de la Ribera, s’ha consolidat com el festival de referència per les persones joves del municipi. La jornada es caracteritza per estar organitzada tant en el seu disseny com en la seva realització pels mateixos joves junt amb l’equip tècnic de Joves.Prat. 

El vídeo, realitzat l’última setmana d’abril, ha comptat amb la participació de 13 persones vinculades en algun moment al festival. Membres d’entitats, col·lectius, públic del festival i persones implicades tant en el procés de disseny com en la posada en marxa de la jornada expliquen mitjançant la seva experiència personal que ha significat per a elles participar del festival i rememoren situacions que consideren inoblidables. 

El vídeo està disponible al canal de YouTube de Joves.Prat (/jovesprat) i a l’espai web www.joves.prat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...

dijous, 10 juny, 2021 - 14:45

Ja es poden presentar obres al Premi Literari Delta

Concurs de narrativa escrita per dones
Socorrisme

dijous, 10 juny, 2021 - 14:30

Entra en funcionament el servei de socorrisme a la platja

A partir del dissabte 12 de juny, es posarà en marxa la vigilància de la mar...