Esteu aquí

El Festival Jove AltraVeu es trasllada del carrer a les xarxes

Compartiu què significa aquest festival per a vosaltres, amb tot allò que us motivi, com tutorials, llistes de música, dansa, teatre, monòlegs, fotografia, poesia, escrits…

dilluns, 4 maig, 2020 - 14:15

Degut a l’estat excepcional de confinament per a la no propagació de la COVID-19 no es podrà celebrar el Festival Jove AltraVeu 2020 com s'ha fet habitualment, al carrer. 

Però estar a casa no vol dir estar inactives; estar confinades no vol dir estar aïllades! Per això, aquest any l’AltraVeu s'adaptarà a les circumstàncies i generarà un espai on l'essència d’aquest festival jove serà igual de participativa, on tothom podrà dir i fer la seva des de casa, generant una xarxa entre els i les joves del Prat.

El departament de Joventut de l'Ajuntament convida el jovent pratenc a compartir què és l’AltraVeu per a cadascun i cadascuna de vosaltres, des de diferents formats com imatge, vídeo o text, i tot allò que us motivi, com tutorials, llistes de música que us agradi, dansa, teatre, monòlegs, fotografia, poesia, escrits… les possibilitats són infinites!  

A Instagram

Compartiu el material a l’Instagram i etiqueteu a @JovesPrat amb el hashtag #altraveuacasa i la setmana de l’11 al 15 de maig ho compartirem! 

No es compartiran propostes de caràcter feixista, xenòfob, racista, misògin, homòfob, sexista, discriminatiu per orientació sexual o identitat de gènere, capacitisme o maltractament animal.

Si teniu alguna proposta que creieu que necessita de la nostra col·laboració, no dubteu a enviar un mail a stella@joves.prat.cat

Ens trobem a les xarxes!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 octubre, 2020 - 11:00

Des de diumenge cal romandre a casa entre les 22 i les 6 h

Aquesta mesura decretada per la Generalitat en el marc de l’estat d’alarma se...
Banner Pressupostos Participatius_2

divendres, 23 octubre, 2020 - 14:00

Els pressupostos participatius del Prat s’adapten al format telemàtic en el context de la Covid amb la nova plataforma Decidim

La ciutadania del Prat podrà decidir a què destinar fins a 2,5 milions d...

dijous, 22 octubre, 2020 - 16:00

Els cementiris recomanen començar ja aquest cap de setmana les visites de Tots Sants

S'amplien els horaris d'obertura, es modifiquen els recorreguts i es reforça...