Esteu aquí

El Festival Jove AltraVeu es trasllada del carrer a les xarxes

Compartiu què significa aquest festival per a vosaltres, amb tot allò que us motivi, com tutorials, llistes de música, dansa, teatre, monòlegs, fotografia, poesia, escrits…

dilluns, 4 maig, 2020 - 14:15

Degut a l’estat excepcional de confinament per a la no propagació de la COVID-19 no es podrà celebrar el Festival Jove AltraVeu 2020 com s'ha fet habitualment, al carrer. 

Però estar a casa no vol dir estar inactives; estar confinades no vol dir estar aïllades! Per això, aquest any l’AltraVeu s'adaptarà a les circumstàncies i generarà un espai on l'essència d’aquest festival jove serà igual de participativa, on tothom podrà dir i fer la seva des de casa, generant una xarxa entre els i les joves del Prat.

El departament de Joventut de l'Ajuntament convida el jovent pratenc a compartir què és l’AltraVeu per a cadascun i cadascuna de vosaltres, des de diferents formats com imatge, vídeo o text, i tot allò que us motivi, com tutorials, llistes de música que us agradi, dansa, teatre, monòlegs, fotografia, poesia, escrits… les possibilitats són infinites!  

A Instagram

Compartiu el material a l’Instagram i etiqueteu a @JovesPrat amb el hashtag #altraveuacasa i la setmana de l’11 al 15 de maig ho compartirem! 

No es compartiran propostes de caràcter feixista, xenòfob, racista, misògin, homòfob, sexista, discriminatiu per orientació sexual o identitat de gènere, capacitisme o maltractament animal.

Si teniu alguna proposta que creieu que necessita de la nostra col·laboració, no dubteu a enviar un mail a stella@joves.prat.cat

Ens trobem a les xarxes!

Compartir

Noticies relacionades

Banner Activitats Estiu 2020

dimecres, 3 juny, 2020 - 12:15

Les activitats d’estiu infantils i juvenils tornen adaptades al context sanitari

Enguany caldrà seguir diferents mesures de protecció per fer unes activitats...

dimecres, 3 juny, 2020 - 08:00

Tot a punt perquè puguem banyar-nos i prendre el sol a la platja del Prat a partir de la fase 2 de desescalada

L’Ajuntament prepara un ampli dispositiu de cartelleria i personal per...
Pacte Local Ocupació Activitat Econòmica

dimarts, 2 juny, 2020 - 19:00

L’Ajuntament i els agents socials i econòmics aproven un pla de xoc per reactivar el teixit comercial i productiu del Prat

Aprovat el pla de xoc del Pacte Local per l’Ocupació i l’Activitat Econòmica...