Esteu aquí

El Cèntric acomiada la 16a edició del Festival de poesia

Destacades veus del panorama poètic actual han participat en les tres sessions d’enguany

centric_festivalpoesia22

dimecres, 20 juliol, 2022 - 13:00

Aquesta setmana s’ha posat punt i final a l’edició d’enguany del Festival de poesia que organitza el Cèntric Espai Cultural. Ja són 16 les edicions d’aquest festival que, un any més, ha omplert de versos els vespres de juliol de la ciutat. Han estat tres sessions en les quals s’ha pogut gaudir de la paraula poètica a través de diferents estils i formats.

Els poemes d’Anna Gas, Jaume Coll i Anna Gual van donar el tret de sortida a la primera jornada poètica. La pluja va fer que aquesta primera sessió, prevista als Jardins de Torre Muntadas, es traslladés a les golfes de l’edifici, on els assistents van gaudir d’aquestes tres destacades veus del panorama poètic actual.

El poetry slam va ser el protagonista de la segona sessió, celebrada a la plaça Porxada del Cèntric. Tres dels màxims representats d’aquesta nova forma d’expressió poètica, Salva Soler, Isa García i Pablowski, van fer vibrar al públic amb la seva vitalitat i força escènica, demostrant que el poetry slam cada cop captiva a més públics.

La cloenda del festival va arribar de la mà de l’espectacle Himnes de Fata Morgana, una proposta poètic-musical a càrrec de David Castillo i Xarim Aresté. Guitarra i veus es van fusionar en una vetllada on tots dos artistes van compartir la seva complicitat amb els assistents , i es va completar amb una cançó final entre Alfred García i Xarim Aresté tot posant el punt i final al Festival de poesia d’enguany.

 

Festival de poesia 2022

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 maig, 2024 - 11:45

L'Ajuntament atorga 244.175 euros en 1.191 ajuts per a les activitats d'estiu 2024

Tot el catàleg d’activitats a elprat.cat/estiu

dijous, 23 maig, 2024 - 11:00

La Jornada de teatre Intercentres celebra la seva 3a edició

L’alumnat de 4 escoles es reuneix a l’Artesà per gaudir del teatre

dimecres, 22 maig, 2024 - 15:00

“Dones amb història i present": una mostra del PFI de l'INS Les Salines al Ribera

El passat 14 de maig va inaugurar-se l'exposició "Dones amb història i present". Aquesta mostra, organ...