Esteu aquí

Es continua aplicant el protocol davant de casos positius d’alumnes amb COVID-19 al Prat

Dimarts estaven confinats 6 grups bombolla dels 350 que hi ha a la ciutat, és a dir, l'1,7 % del total

dimarts, 29 setembre, 2020 - 13:15

Els centres educatius de la ciutat continuen aplicant el protocol davant l'aparició de nous casos de COVID-19 entre l'alumnat. Els 4 casos positius detectats la setmana passada es reincorporaran en breu, com estableix aquest protocol. 

A part d'aquests 4 positius s'han detectat altres 8 casos entre la comunitat educativa, fet que ha portat a confinar 6 grups bombolla (d'entre els 350 que hi ha a la ciutat, és a dir, l'1,7 % del total). La gran majoria de l’activitat lectiva al Prat segueix de forma presencial i es fa amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes.

Els centres que s’han vist afectats per la presència d’aquests casos positius són les escoles bressol La Granota i la Blaveta, l’Institut Salvador Dalí i les escoles Jaume Balmes, Charles Darwin i Mare de Déu del Carme, on s'ha confinat els grups afectats. També hi ha hagut casos positius als instituts Baldiri Guilera, El Prat de Llobregat,  Les Salines i Ribera Baixa, però en aquests casos no ha calgut el confinament.

Aplicació del protocol

La detecció de casos positius era una possibilitat prevista i esperada des de l’inici del curs. Per tant, s’ha actuat seguint tots els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts pels centres educatius des de fa setmanes. Seguint aquests protocols establerts, els centres educatius, en contacte amb els serveis de Salut, han comunicat a les famílies la detecció dels positius i s’han pres les mesures previstes 

Podeu consultar la informació dels casos positius de COVID-19 que vagin sorgint de cada centre  a través d'aquesta pàgina web de la Generalitat de Catalunya, que es va actualitzant a mesura que hi hagi la confirmació dels casos per part del Servei d'Epidemiologia.
 
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 27 octubre, 2020 - 10:00

El servei d’interpretació i suport a l’atenció de persones migrades incorpora la llengua xinesa

És un servei gratuït gestionat pel programa municipal de Nova Ciutadania,...

dilluns, 26 octubre, 2020 - 14:45

Més del 90 % dels grups escolars del Prat segueixen actius presencialment

No hi ha cap centre educatiu tancat a la ciutat

dilluns, 26 octubre, 2020 - 13:00

La residència municipal de gent gran Penedès, novament lliure de COVID-19

A principis de mes, dues persones internes i una treballadora van donar...