Esteu aquí

Dimarts 9 es farà l'acte central del Dia Internacional de les Dones al Prat

TEMES: Persones,Dones

El dilluns 8 es podrà veure la lectura del manifest anual a través del Youtube de l’Ajuntament

dijous, 4 març, 2021 - 14:45

Aquest proper dimarts 9 de març, a les 18 h, es durà a terme a través de plataforma on line ZOOM l’acte local del Dia Internacional de les Dones al Prat.

Aquesta serà una de les activitats principals del programa per commemorar aquesta diada tant important pels drets de les dones i per l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.

Aquest any, l’escenari social ha canviat degut a la crisi sanitària però la programació seguirà mantenint el caràcter reivindicatiu, de sensibilització i d’empoderament adaptat al context actual.

L’acte central

L’acte central serà la xerrada sobre “Les desigualtats al món laboral” a càrrec de l’advocada laborista Joana Badia, especialitzada en matèria de drets laborals de les dones treballadores, sobre tot en l’àmbit de la maternitat i la criança així com també l’assetjament sexual i per raó de gènere a l’empresa.

L’activitat es centrarà en tractar les desigualtats laborals, aquelles que han estat sempre i que s’han reforçat amb la crisi sanitària de la COVID-19. També es parlarà sobre la conciliació familiar, el Pla “me cuida” i de la perspectiva del teletreball i com aquest afecta a la conciliació familiar.

La presentació de l’acte serà a càrrec de la Regidora de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament, Anna Martí.

Podreu assistir a la xerrada al següent enllaç.

Lectura del manifest

Degut al context sanitari, la lectura del manifest d’enguany es durà a terme en format virtual i es podrà veure al canal de Youtube de l’Ajuntament el mateix dilluns 8 de març.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...