Esteu aquí

Dilluns 9 de novembre comencen les jornades de les Ciutats Defensores dels Drets Humans

Degut el context social, les xerrades es duran a terme de manera virtual

dijous, 5 novembre, 2020 - 09:15

El proper dilluns 9 de novembre s’inicien les jornades de les Ciutats Defensores dels Drets Humans, entre les quals participa el Prat. Es tracta d'un projecte de conscienciació sobre la importància de la defensa del compliment del Drets Humans arreu del món i que està adreçat a centres educatius i també a la ciutadania en general.

La primera activitat d’aquestes jornades serà una xerrada virtual on els i les ponents parlaran sobre com la pandèmia els ha afectat als seus llocs de procedència. A més, tindrem l’oportunitat de conèixer de primera mà com és la seva lluita per un món més just, equitatiu i sostenible.

El defensors i defensores convidats en aquesta primera activitat són:

  • Maria Sol Taule, assessora legal de Karapatan Alliance Philippines i membre de la Unió Nacional d’Advocats del Poble (NUPL), a Filipines.
  • Ruth Mumbi, defensora dels drets de les dones, fundadora i coordinadora del moviment popular Bunge La Wamama Mashinani, a Kenya.
  • Danilo Chammas, advocat i defensor de la terra, el territori i el mediambient, de l’organització Justiça nos Trilhos i del col·lectiu d’Afectats pel crim de la Vale a Brumandinho, Brasil.

Aquesta xerrada pretén generar un espai d’anàlisi, reflexió col·lectiva i de posada en comú de reivindicacions, propostes i reptes entre defensors i defensores de Drets Humans i les entitats i institucions que treballen per aquest mateix objectiu a escala global i local.

L’activitat començarà a les 12:30 h i cal registrar-se a través d'aquest enllaç. Aquelles persones que no puguin participar en aquest horari, la jornada estarà disponible a través del canal Youtube de Ciutats Defensores.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 12:00

L’Hospital de Bellvitge vacunarà sense cita prèvia els pacients i acompanyants que ho desitgin

L’hospital ha començat també a administrar la tercera dosi als pacients...

dimecres, 15 setembre, 2021 - 12:30

La 18a Trobada de Dones arrenca amb una xerrada sobre les desigualtats del repartiment del treball a la llar

Encara queden activitats durant aquesta setmana

dimarts, 14 setembre, 2021 - 14:45

L’Ajuntament del Prat s’incorpora al Projecte Transformador "Barris i Comunitats: motors de transformació social" que la Diputació de Barcelona posa en marxa

La voluntat del programa és oferir respostes transformadores que promoguin la...