Esteu aquí

Comença l’edició de primavera de les Jornades de Ciutats Defensores dels Drets Humans

divendres, 22 abril, 2022 - 14:30

El proper dilluns 25 d’abril es donarà el tret de sortida a l’edició de primavera de les Jornades de les Ciutats Defensores dels Drets Humans. Un projecte que té per objectiu visualitzar la tasca de persones defensores dels Drets Humans arreu del món i amb el qual es pretén sensibilitzar a la ciutadania en la defensa d’aquests drets universals.

El fil conductor del projecte és l’estada a Catalunya d’un grup de defensors i defensores dels drets humans d’arreu del món. En el marc de la visita, participen en diversos actes (conferències, reunions institucionals, activitats en centres educatius, trobades amb mitjans de comunicació, etc.), on poden exposar les seves reivindicacions i compartir la tasca que desenvolupen en els seus territoris.

Enguany se celebrarà la XII edició, que consta de dues gires. La gira de primavera se celebrarà entre els dies 25 d’abril i 4 de maig; i la gira de tardor se celebrarà entre el 3 i l’11 d’octubre.

Drets mediambientals al Prat

En aquesta gira de primavera, El Prat comptarà amb la presència del Mike Anane, defensor del medi ambient a Ghana, que denuncia l’abocament il·legal de residus electrònics al seu país, procedents de països europeus i les greus conseqüències per al medi ambient que això implica.

Serà el proper 2 de maig, a les 19 h a les Cases d’en Puig, en la que es podrà compartir amb ell, en primera persona, les seves experiències i la seva lluita.

Anane pretén visibilitzar el que suposa el consum ràpid i constant d’aparells tecnològics i com la societat contribueix, moltes vegades sense saber l’impacte que representa per al medi ambient.

Aquestes Jornades continuaran amb una segona part durant el mes d’octubre d’aquest mateix any, de la que anirem informant a mesura que es concretin les activitats.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 09:30

El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

El barri també s'engalanarà de festa amb el Fem Nadal a Sant Cosme

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...