Esteu aquí

Canvis en els dies i llocs per vacunar-se de la grip al Prat, per prioritzar els grups de risc

Gran èxit de la campanya: en tres dies s’han vacunat més de 4.000 pratencs i pratenques, el mateix nombre que durant tota la temporada passada

Vacunació a la carpa situada davant del CAP Doctor Pujol i Capsada.

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:15

La campanya de vacunació contra la grip d’aquesta temporada al Prat, dissenyada pel Departament de Salut de la Generalitat amb el suport de l’Ajuntament, està resultant un èxit: en els primers tres dies, ja s’han vacunat més de 4.000 persones. Aquesta quantitat és la mateixa que es va assolir durant tota la campanya de vacunació de la grip de l’any passat.

Només de dilluns a dimecres, i només als CAP

Vista l'evolució de la campanya, el Departament de Salut de la Generalitat ha introduït canvis en el seu disseny, amb l'objectiu de prioritzar la vacunació dels grups de risc (persones de més de 60 anys, persones amb malalties cròniques, personal sanitari, dones embarassades...).

Fins avui estava previst que, de dilluns a dimecres, es fessin les vacunacions als CAP (en carpes a l'exterior), mentre que dijous i divendres es fessin en espais públics i neuràlgics de la ciutat. A partir d'ara, en canvi, s'anul·len les vacunacions en espais públics i es concentraran totes als CAP, de dilluns a dimecres, de 9 a 19 h.

Per anar a vacunar-se no cal demanar cita, n’hi ha prou amb presentar la targeta sanitària. Les persones que formen part de grups de risc tindran prioritat sobre la resta a l’hora de posar-se la vacuna.

Agraïment a la població

L'Ajuntament del Prat vol mostrar el seu agraïment a la població per la responsabilitat que està demostrant en aquest tema, ja que en el context de pandèmia de COVID-19 és més important que mai vacunar-se de la grip per evitar el col·lapse del sistema sanitari i evitar falsos diagnòstics.

CalendariNouGrip2020 (pdf - 1053154 bytes)

CartellNouGrip2020 (pdf - 1672450 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 12:00

L’Hospital de Bellvitge vacunarà sense cita prèvia els pacients i acompanyants que ho desitgin

L’hospital ha començat també a administrar la tercera dosi als pacients...

dimecres, 15 setembre, 2021 - 12:30

La 18a Trobada de Dones arrenca amb una xerrada sobre les desigualtats del repartiment del treball a la llar

Encara queden activitats durant aquesta setmana

dimarts, 14 setembre, 2021 - 14:45

L’Ajuntament del Prat s’incorpora al Projecte Transformador "Barris i Comunitats: motors de transformació social" que la Diputació de Barcelona posa en marxa

La voluntat del programa és oferir respostes transformadores que promoguin la...