Esteu aquí

Bona acollida del taller sobre la gestió positiva de conflictes

Primera sessió d'un cicle format per quatre tallers que durà a terme l'equip de mediadores municipals

dimarts, 12 novembre, 2019 - 12:30

Ahir dilluns es va dur a terme a les Cases d’en Puig un taller sobre com gestionar de manera positiva els conflictes que sorgeixen en el dia a dia de la ciutadania. L’activitat va estar dinamitzada per l’equip del servei de mediació de l’Ajuntament i va tenir molt bona acollida entre el veïns i veïnes de la ciutat que hi van participar.

Al taller van assistir gairebé quaranta persones, entre elles algunes voluntàries del Programa Antenes del Servei d’Acció Social de l’Ajuntament. 

Taller dinàmic i participatiu

El taller va ser molt participatiu i s'hi van poder aprendre eines per saber gestionar més positivament els conflictes que formen part de la vida quotidiana i com aquests es poden convertir en una oportunitat d'aprenentatge individual o col·lectiu.

Aquesta activitat és la primera sessió d'un cicle format per quatre tallers que durà a terme l'equip de mediadores municipals i que està adreçat a tota la ciutadania.
 

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...