Esteu aquí

Bona acollida del taller sobre la gestió de conflictes per commemorar el Dia de la Mediació

El podeu visualitzar al Youtube de l’Ajuntament

divendres, 22 gener, 2021 - 11:15

Ahir va ser el Dia Europeu de la Mediació i per tal de commemorar aquesta diada al Prat es va dur a terme un taller sobre com “ens està afectant la COVID-19 en els nostres conflictes quotidians”.

La sessió va ser molt participativa i allà s’hi va poder compartir i reflexionar experiències personals entorn els  conflictes, dins d’un clima amable i de confiança.  A més, es va poder aprendre eines per saber gestionar més positivament els conflictes que formen part de la vida quotidiana i com aquests es poden convertir en una oportunitat d'aprenentatge.

L’activitat va estar dinamitzada per l’equip del Servei de Mediació de l’Ajuntament i va tenir molt bona acollida entre el veïnatge i les entitats de la ciutat que hi van participar. Van assistir quasi una vintena de persones que van poder seguir la sessió forma telemàtica per tal de seguir els protocols sanitaris de seguretat actual.

Aula de Ciutadania

Aquest taller sobre resolució de conflictes forma part de l’Aula de Ciutadania, un espai de formació dut a terme des del Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig  sobre temes d’actualitat, espais de cura, recursos, habilitats comunicatives i ciber-eines.

Podeu visualitzar aquest taller sobre resolució de conflictes i altres formacions a l’espai de l’Aula de Ciutadania a la carta.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida