Esteu aquí

Autocura, sororitat i cooperació, en el Dia d’Acció per la salut de les dones a Sant Cosme

dilluns, 28 maig, 2018 - 11:15

Els dies 22 i 24 de maig, el Pla d’Actuació Sant Cosme (PASC), amb el suport del Programa d’Igualtat del Departament de Ciutadania i la col·laboració de la Casa de Sevilla i l’Equipament Cívic Delta de Llobregat, va organitzar dues activitats obertes a tota la ciutadania per sensibilitzar sobre la importància dels hàbits saludables pel que fa, sobre tot, a la salut de les Dones.

Les dones sempre han desenvolupat les seves pròpies estratègies d’autocura, moltes relacionades amb l’activitat grupal, per la qual cosa des del PASC s’ha volgut visibilitzar aquesta sororitat (agermanament femení) i cooperació, generant nous vincles i experiències. 

Un total de 40 dones van participat a totes dues accions, amb molt bones valoracions que donaran peu a la futura programació d’activitats de llarg recorregut. 
 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...