Esteu aquí

Aules obertes: compartint L'Escola d'Arts en Viu

Les aules obertes de Sensibilització artística són una oportunitat per conèixer L'Escola per dins

aula oberta de sensibilització

dilluns, 3 febrer, 2020 - 10:30

Regularment, les aules de Sensibilització artística de L'Escola d'Arts en Viu s'obren perquè les mares, els pares i les persones properes als infants puguin veure el treball setmanal que s'hi realitza. Aquest curs escolar, dins del programa de Sensibilització artística es realitzaran 3 períodes d'aules obertes i  un espectacle final.

Per a alumnes de 4 a 7 anys

El programa de Sensibilització artística de L'Escola està dirigit a l'alumnat de 4 a 7 anys, i és un programa innovador en el qual teatre, música i dansa s'experimenten conjuntament, trencant les barreres entre disciplines, i desenvolupant competències que són compartides pels diferents llenguatges artístics.

La docència de la Sensibilització artística es realitza en equips de 2 professores o professors, que són especialistes en disciplines diferents, però que treballen de forma holística el desenvolupament de les habilitats artístiques dels infants. Aquests tàndems de professorat poden estar configurats per una especialista de música i una especialista de dansa, o per una especialista de música i una especialista de teatre.

Actualment participen d'aquest programa un total de 160 alumnes. Les classes es duen a terme a 3 escoles de primària del municipi que són seus de L'Escola d'Arts en Viu (Institut Escola Pepa Colomer, Escola Jacint Verdaguer i Escola Sant Jaume).

Compartir

Noticies relacionades

treball en línia

divendres, 3 abril, 2020 - 11:30

Els centres culturals del Prat, confinats però no aïllats

Continuen actius a les xarxes i ofereixen diferents vies de contacte amb la...

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...