La segona edició del cicle es posa en marxa

dimecres, 8 febrer, 2023 - 15:30

El projecte “Art en Família: Capgirant” del Programa d’Arts Visuals /Unzip, torna a posar-se en marxa! Aquest cicle artístic-educatiu és adreçat a famílies amb nenes i nens entre 5 i 9 anys a les que els hi vingui de gust treballar la creació artística de manera transversal, apostant per la creativitat desbordant i l’acompanyament.

Cinc sessions repartides per tota la ciutat, dinamitzades per artistes locals, fent un itinerari a través dels Centres Cívics Jardins de la Pau, Palmira Domènech i Sant Jordi-Ribera Baixa, l’Escola d’Arts Visuals del Prat i el Centre d’Art Torre Muntadas.

Redescobrir les arts plàstiques creant sense límits

Amb el concepte “capgirar”, el que pretenem és anar més enllà del que acostumem a treballar des de les idees clàssiques d’arts visuals o plàstiques. Aportar una nova visió, experimentar,  treballar amb objectes quotidians, sortir del full en blanc per crear nous mons i descobrir diferents perspectives. Capgirar la ciutat, capgirar la llar, capgirar-nos a nosaltres; redescobrir la nostra realitat i transformar-la per poder crear i aprendre sense restriccions.

Què trobarem si ens atrevim a capgirar-ho tot?

Jugarem amb escenaris i mons inventats al CC Sant Jordi-Ribera Baixa amb l’acompanyament de l’Olga Meer, viatjarem amb l’Ali Durán a través de la ciència ficció al CC Palmira Domènech i il·lustrarem noves possibilitats d’un món millor a través del conte juntament amb la Marta Garcia tukiilustracion

Si esteu interessats a participar en alguna de les sessions, podeu apuntar-vos de manera online o apropant-vos  a qualsevol dels centres cívics de la ciutat.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 març, 2023 - 10:00

Crear, un joc de contagi

El grup de Pràctiques de creació, amb la mediació del col·lectiu Big Bouncers...

dijous, 23 març, 2023 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martin celebra els 10 d’anys del club de lectura en francès Parlons Livre

Els clubs de lectura, una de les apostes de Foment de la lectura amb més...

divendres, 17 març, 2023 - 12:00

Prendre consciència del cos a partir dels 60 anys

El Teatre L’Artesà i el Centre Cívic Palmira Domènech han impulsat diferents...