Esteu aquí

Art en família. Capgirant el circ amb Olga Meer

Unzip_ Art en família23

El programa /Unzip Arts visuals proposa accions artístic-educatives per a famílies amb infants d’entre 5-9 anys amb les quals recórrer, de la mà d’artistes locals, els centres culturals de la ciutat i les comunitats que els hi habiten. Fomentem el treball en equip, la diversitat, l'autonomia i l'experimentació; tot en un medi creatiu, amb treball col·lectiu i familiar.

Us convidem el dia 26 de març a crear mons imaginaris al voltant del circ, de la mà de l'artista Olga Meer. A través del paper, el cartó, acetats, retoladors i pintura ens inventarem un personatge del circ i el seu món. Pintar, retallar, enganxar... Tot valdrà per construir el nostre petit escenari i el seu protagonista.

  • Activitat per a famílies amb infants de 5 a 9 anys (edat recomanada).
  • Cal inscripció prèvia de l'infant i haurà de venir acompanyat d'una persona adulta.
  • Si teniu cap dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu ccriberabaixa@elprat.cat

Art en família és un cicle d’activitats impulsades pel programa d’Arts Visuals /Unzip, el qual està compost pels centres cívics Sant Jordi-Ribera Baixa, Jardins de la Pau i Palmira Domènech, així com per altres equipaments culturals com l’Escola d’Arts Visuals del Prat, La Capsa i el Centre d’Art Torre Muntadas.

Activitats relacionades

Processó Divendres Sant

Tipus: Proposta
Quan: 29/03/2024 - 18:00 h
On: carrers de la ciutat

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 30/03/2024 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals