Esteu aquí

Arriba la 7a edició de la Festa de la Salut i de l’Activitat Física

El Dia Mundial de la Salut i el Dia Mundial de l'Activitat Física se celebren mundialment a l'abril. Al Prat es fa una commemoració conjunta amb la ja tradicional Festa de la Salut i de l'Activitat Física

dimecres, 3 abril, 2024 - 14:45

El proper dissabte 6 d'abril, es durà a terme la 7a edició Festa de la Salut Pública i de l'Activitat Física, a la plaça de Catalunya. L’horari serà de 10:30 a 13:30 h i a la tarda, de 16:30 a 19:30 h.

Aquesta gran acció comunitària té com a objectiu fer arribar els hàbits saludables a tota la ciutadania, de forma lúdica i accessible i donar cabuda a tots els projectes de promoció de la salut i de suport mutu existents al Prat.

Programa d’activitats

Al voltant d’uns eixos temàtics relacionats amb els hàbits saludables (alimentació; cuina i nutrició; activitat física; suport mutu i relacions i lleure), hi haurà un seguit de carpes on les persones adultes, joves i infants podran participar a diferents activitats i tallers.

També es podran trobar altres espais relacionats amb el servei públic de consum, el benestar animal i els serveis sanitaris de primera atenció del municipi.

Zumba, bodycombat, hip hop, o classes de ciclo són algunes de les propostes de les que podreu gaudir el proper dissabte.

A l’espai web de la festa, es pot consultar, tota l’oferta d’activitats. Totes les activitats són d'accés lliure i gratuït.

També us podeu descarregar el fulletó d’activitats.

Una festa de ciutat

A l’esdeveniment, organitzat per l’Àrea de Benestar, Polítiques d’Igualtat i Ciutadania de l’Ajuntament, hi participen gimnasos, centres esportius municipals i entitats de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 22 abril, 2024 - 14:15

Clou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme

El projecte es va iniciar al maig de l’any 2023, amb la pintada de 8...

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...

divendres, 19 abril, 2024 - 08:45

Novetats en l’oferta de Formació Professional per al curs vinent

El Prat compta amb més de 2.000 places de formació professional, dada que la converteix en una de les ciutats amb una oferta més àmplia i...