Esteu aquí

Arrenquen les obres al carrer Sant Pere

Després d’un primer canvi de sentit, ara es talla al trànsit per començar les feines de pacificació i reordenació del carrer, amb l’objectiu de crear una via amb plataforma única i renovar la xarxa de clavegueram i els serveis d’aigua potable, enllumenat i infraestructura de fibra òptica.

Obres Sant Pere

dimarts, 18 maig, 2021 - 12:30

A partir de la propera setmana, el carrer Sant Pere estarà tallat al trànsit, aproximadament durant aproximadament uns vuit mesos, per les obres de pacificació i reordenació de la via. Aquests arranjaments comportaran que la calçada i les voreres es converteixin en plataforma única, per a facilitar l’accessibilitat de la zona, així com la circulació de les persones. Es realitzarà una gran renovació de serveis del carrer com ara la construcció d’una nova xarxa de clavegueram i la renovació dels serveis d’,aigua potable,  l’enllumenat públic i infraestructura de les instal·lacions de fibra òptica.

Les obres es realitzaran progressivament, començant per l’Avinguda Verge de Montserrat i en direcció a Lo Gaiter del Llobregat. Quan es realitzin les feines d’un tram concret, no es permetrà el pas de vehicles ni l’accés als guals on així estigui senyalitzat. L’accés als trams del carrers de Viladecans, Sant Boi, Pau Casals i Joaquim Maria Bartrina, entre Enric Morera i Sant Pere, es realitzarà des del carrer d’Enric Morera, amb doble sentit i sortida pel mateix carrer. L’accés als trams del carrers de Viladecans, Sant Boi, Pau Casals, Joaquim Maria Bartrina i Pintor Fortuny, entre Frederic Soler i Sant Pere, es realitzarà des del carrer de Frederic Soler, amb doble sentit i sortida pel mateix carrer.

Una ciutat amb els i les vianants com a prioritat

El projecte, com ja s’ha indicat, convertirà el carrer en una plataforma única, amb la unificació dels nivell de la calçada i la les voreres amb l’objectiu principal de posar els i les vianants com a centre de la mobilitat a la ciutat per davant dels cotxes.

Fruit de l’experiència produïda per la crisi sanitària amb els confinaments i restriccions, s’ha posat de relleu la importància de generar entorns urbans i amables amb un espai públic de qualitat. Les obres del carrer Sant Pere són molts similars als del carrer de Joaquim Maria Bartrina i properament es realitzaran actuacions similars en d’altres carrers de la zona.

Noticies relacionades

dilluns, 19 setembre, 2022 - 12:30

Nova convocatòria de places de voluntariat al CRAM

L’Ajuntament del Prat subvenciona quatre places de voluntariat per al...

divendres, 16 setembre, 2022 - 13:15

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

Cada diumenge i fins la primera setmana de desembre, podreu gaudir de les...
Camins rurals

dijous, 15 setembre, 2022 - 14:30

Es reprenen les feines dels camins rurals

Continuen les obres per millorar els camins rurals. En aquesta fase, es duran...