Esteu aquí

Al Ribera donem 'Bombo al Circ' amb espectacles i propostes del Repte Riberita!

Activitats virtuals i espectacles familiars per impulsar la màgia del circ que caracteritza el Centre Cívic

Bombo al circ: participeu al Repte Riberita!

Media Root

dijous, 11 març, 2021 - 11:00

Des del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa donem ‘Bombo al circ' amb un seguit de propostes familiars i així, donar un cop de mà a la Rita Riberita per aconseguir entre totes el Repte Riberita. Passin i vegin!

Los Riberita són una família circense que viu al Centre Cívic, però ara estan una mica tristos perquè amb la situació actual, no poden fer les seves activitats i estan convençuts que els nens i les nenes de la ciutat s'oblidaran d'ells i del circ. La Rita Riberita sap que això no passarà, i ens demana ajuda per anar construint durant els pròxims mesos un àlbum amb fotos i records per demostrar a la resta de la família Riberita que tots i totes tenim moltes ganes de tornar a gaudir la màgia del circ! A més, comptarà amb la col·laboració d'altres artistes de circ, i aniran proposant reptes virtuals vinculats als espectacles que podrem gaudir al Centre Cívic un cop al mes. 

El Repte Riberita va començar al febrer,  i ja en portem dos de superats amb èxit! El primer que ens proposava la Rita va ser engalanar-nos amb maquillatge, vestuari i materials de circ per veure al Ribera l'espectacle "Set Up" de la Cia. Els Barlou, i així poder recollir les primeres fotos de l'àlbum de records dels Riberita. El Centre Cívic feia goig! Després de l'actuació, Els Barlou estaven tan contents que ens van convidar al segon Repte Riberita: crear en família boles per fer malabars DIY i practicar aquesta tècnica amb ells. Ja l'heu realitzat? Encara hi sou a temps, teniu el vídeo aquí!

Al març, continuem donant Bombo al Circ participant del Cicle En Femení de la mà de la Mô, una clown que ens visitarà per explicar-nos la seva història el dissabte 27 a les 18 h, amb el seu espectacle "El Globus Vermell". A més, ens animarà a participar del #RepteRiberita amb dues propostes DIY: una activitat en línia el dilluns 22 de març per construir un nas de pallassa amb material reutilitzat i lluir-lo el dia del seu espectacle, i un taller per crear flors de paper, que es realitzarà durant l'espectacle i també el trobareu el dilluns 29 al nostre web i xarxes socials. 

I encara tindrem més sorpreses amb el Repte Riberita! La Rita està molt emocionada, ja que l'àlbum de circ comença a omplir-se d'històries i alegria, gràcies a tothom que participa dels reptes i espectacles, i també dels i les què ens envieu les vostres fotos amb disfressa, maquillatge o materials de circ a ccriberabaixa@elprat.cat o compartint les imatges a les xarxes socials amb l'etiqueta @ccsjriberabaixa i els hashtags #BomboalCirc #RepteRiberita.

Trobareu els reptes i la programació a elprat.cat/ccriberabaixa

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

divendres, 2 desembre, 2022 - 13:45

Finalitza l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”

Més 3000 persones han visitat l’exposició que analitza l’evolució demogràfica...