Esteu aquí

Bombo al circ: Flors de paper

Bombo al circ: Flor de Paper

Activitat en línia: la trobareu al web i a les nostres xarxes socials – Els Riberita, és una família circense que viu al Centre Cívic, però ara està una mica trista, perquè amb la situació actual, no poden fer moltes de les coses que feien, i estan convençuts que els nens i les nenes de la ciutat s'oblidaran d'ells i del circ.

La Rita Riberita, sap que això no passarà, i ens demana ajuda per demostrar a la resta de la seva família, que tots i totes tenim moltes ganes de tornar a gaudir dels aeris, els malabars i la màgia del circ.

La Rita Riberita i la Mô s'han fet molt amigues després de compartir escenari el passat 27 de març i és per això que plantegen un nou repte per a totes aquelles famílies que no vau poder gaudir de l''El Globus Vermell', fer la flor de paper que vam construir amb els infants el dia de l'espectacle i que tant van agradar als Riberita.

Podeu fer arribar a la Rita Riberita les fotos amb les flors via correu electrònic a ccriberabaixa@elprat.cat o compartint les imatges a les xarxes socials amb l'etiqueta @ccsjriberabaixa i els hashtags #bomboalcirc #repteriberita

Activitats relacionades

Mujeres Maravillas

Tipus: Proposta
Quan: 18/09/2021 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Concert: Bitxe

Tipus: Música
Quan: 18/09/2021 de 21:00 a 22:30 h
On: Plaça Joan Garcia-Nieto