Esteu aquí

Bombo al circ: Fem un nas de pallassa

Bombo al circ: Fem un nas de pallassa

Activitat en línia: la trobareu al web i a les nostres xarxes socials – Els Riberita, és una família circense que viu al Centre Cívic, però ara està una mica trista, perquè amb la situació actual, no poden fer moltes de les coses que feien, i estan convençuts que els nens i les nenes de la ciutat s'oblidaran d'ells i del circ.

La Rita Riberita, sap que això no passarà, i ens demana ajuda per demostrar a la resta de la seva família, que tots i totes tenim moltes ganes de tornar a gaudir dels aeris, els malabars i la màgia del circ.

Aquesta setmana, la Rita Riberita, ens presenta la Mô que se suma al #repteriberita proposant que ens construïm un nas de pallassa amb material reutilitzat i que el lluïm, tota la família, el pròxim 27 de març, quan ens visita al Centre Cívic amb el seu espectacle 'El Globus Vermell'.

També podeu fer arribar a la Rita Riberita les fotos amb els nassos via correu electrònic a ccriberabaixa@elprat.cat o compartint les imatges a les xarxes socials amb l'etiqueta @ccsjriberabaixa i els hashtags #bomboalcirc #repteriberita

 

 

Activitats relacionades

Respira

Tipus: Proposta
Quan: 29/09/2021 de 18:00 a 19:30 h
On: Zoom

Passejades de Proximitat

Tipus: Proposta
Quan: 04/10/2021 de 9:30 a 11:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa