Esteu aquí

Al febrer, torna 'Sin Valentín'!

Aquesta iniciativa va néixer amb l'objectiu de desmuntar els mites i la toxicitat entorn de l'amor romàntic i visibilitzar relacions diverses i sanes.

Activitat de 'Sin Valentin 2020'

divendres, 12 febrer, 2021 - 13:00

S'apropa San Valentí i tots són cors, bombons, mitges taronges i prínceps blaus. Quines creences tenim al voltant de l’amor? Com afecten els estereotips de gènere a l’hora de construir les nostres relacions? Només hi ha una manera d’estimar?

Els tòpics associats a l'amor romàntic són socialment construïts i els tenim interioritzats gairebé de forma inconscient, de manera que influeixen en les nostres creences i els nostres actes en l'àmbit de les relacions afectives.

Per tal de repensar, treballar i parlar de les diferents maneres d’estimar, torna una nova edició de 'Sin Valentín'! Tenint en compte el context de la COVID-19, des del Centre Cívic Palmira Domènech i Joves.Prat amb col·laboració del programa de Feminismes i LGBTI i del departament de Salut Pública, us proposem continuar aquesta nova tradició de manera telemàtica.

Què podrem veure a aquest 'Sin Valentín 2021'?

Des del 15 de febrer fins a finals de març, s’oferiràn tots els dilluns recursos i càpsules a l’Instagram de la Palmira i al de Joves.Prat on es reflexionarà entorn les relacions sexoafectives, l’autoestima, el respecte a l’autonomia, la importància dels referents culturals i en definitiva, sobre altres maneres de construir les nostres relacions.

Durant aquestes setmanes, comptarem amb la col·laboració especial de la creadora de continguts audiovisuals Juliana Canet que ens parlarà sobre com els referents de la cultura audiovisual ens condicionen a l’hora d'establir les nostres relacions sexoafectives i ens imposen models de relacions irreals, heteropatriarcals i basades en l’amor romàntic.

També comptarem amb la col·laboració de la sexòloga i comunicadora feminista Psico Woman, que des de la seva experiència ens donarà consells i ens parlarà sobre la importància de tenir una bona autoestima.

Mantingueu-vos atents i atentes a les xarxes socials!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...