Esteu aquí

Adolescents i joves del Prat poden practicar vela i altres activitats nàutiques a preus assequibles

Caiac, pàdel surf, catamarà i patí de vela formen part del programa municipal Club Esport Jove

divendres, 11 maig, 2018 - 10:15

Els i les adolescents i joves del Prat poden practicar diverses activitats nàutiques (caiac, pàdel surf, catamarà i patí de vela) a un preu de 15 euros trimestrals, gràcies al programa municipal Club Esport Jove. Amb aquest programa, l’Ajuntament del Prat vol incentivar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la pràctica de les diferents disciplines esportives, així com fomentar l’exercici físic en l’adolescència.
 
Les activitats nàutiques es fan durant els mesos d’abril i maig, cada dilluns a la tarda al Centre Municipal de Vela. 

Durant tot el curs escolar, el programa Club Esport Jove oferta d’altres tallers al mateix preu d’activitats tan diverses com l’hípica, el pàdel o les danses urbanes.

Tarifes socials

El programa, a més, facilita tarifes socials perquè, a partir de 20 euros a l’any, els nois i noies del Prat d’entre 12 i 18 anys puguin accedir durant tot l’any als Centres Esportius Municipals (CEM) Estruch o Sagnier entre les 15 i les 18 h. Hi poden practicar exercici lliurament o participar en les activitats dirigides organitzades pels centres.
 
En el marc d’aquest programa, en què estan inscrits 250 adolescents i joves del Prat, també s’oferten excursions puntuals a preu assequible com el bateig de mar, els recorreguts en bici a la platja, les sortides a la bolera, les activitats de senderisme, etc. Durant el bateig de mar, que enguany se celebrarà el dissabte 26 de maig,  tenen l’oportunitat de practicar activitats nàutiques. El bateig de mar no està adreçat únicament als adolescents i joves que fan el taller trimestral d’activitats nàutiques, sinó al conjunt de nois i noies inscrites al Club Esport Jove. 
 

Compartir

Noticies relacionades